AK GENÇLERDEN SAMET'E ANLAMLI SÜRPRİZ

AK GENÇLERDEN SAMET'E ANLAMLI SÜRPRİZ

Geçirdiği kaza sonrası kollarını kaybeden Samet Aktepe, 19 yaşına girdi. Aktepe'yi yaş gününde ziyaret eden AK Parti İncirliova İlçe Gençlik Kolları üyeleri, gencin doğum gününü ailesiyle birlikte kutladı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde geçtiğimiz yıl geçirdiği kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe' için Aydın Valiliğince bir yardım kampanyası başlatılmıştı. Gencin protez kol sahibi olabilmesi için başlatılan yardım kampanyasına destekler çığ gibi büyürken, harekete geçen AK Parti İncirliova Gençlik Kolları üyeleri, desteğin sadece maddi değil manevi olarakta gerçekleştirilebileceğini bir kez daha gösterdi.

Geçtiğimiz gün 19. yaş gününü kutlayan Aktepe'nin İncirliova'da ki evine giden AK Gençlik Yeni Seçmen Birimi üyeleri, gence pasta ve hediyelerle sürpriz yaptı.

Gencin ailesiyle birlikte doğum gününü kutlayan partililer, sürprizin ardından Samet’e hediyelerini takdim etti. Kutlamanın ardından Aktepe'yle sohbet eden gençler, her zaman yanında olduklarını dile getirdi. 

Sürprize ilişkin konuşan Ak Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve İl Yeni Seçmen Birimi Başkanı Gökberk Görgülü “Kaza sonucu kolunu kaybeden İncirliova’da yaşayan Samet kardeşimizi sosyal medya üzerinden gördük. Hemen İlçe Yeni Seçmen Birim Başkanımız Aziz Kani ile iletişime geçtik. Samet’in hoşlandığı şeyleri ve doğum gününü öğrendik tesadüf o ki doğum günü 23 marttı ve bizim için çok güzel bir süpriz oldu. Hemen Yeni Seçmen komisyonumuz ile istişare edip yapacaklarımızı hazırladık. Öğrendik ki kardeşimizin en büyük sevdası Fenerbahçe idi. Bizde doğum gününde kendisini ziyaret ettik, sohbet edip doğum gününü kutladık daha sonra en büyük sevdası olan Fenerbahçe’nin formasını hediye ettik.

Samet kardeşimizin sadece bugün değil her zaman yanındayız. Bütün Aydın nezdinde bütün Türkiye’yi Samet için olan bu yardım kampanyasına davet ediyoruz. İnşallah Samet Kardeşimiz için her şey daha güzel olacak”
dedi. 

Kutlamalara Görgülü’nün yanı sıra AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Mahir Uğur, Mehmetcan Usta, Batuhan Eryalçın, İncirliova Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, Gençlik kolları Başkan Yardımcısı Yasin Geçgel,  İlçe Yeni Seçmen Birimi Başkanı Aziz Kani ve teşkilattan gençler katıldı.

Valilik izninin ardından başlatılan yardım kampanyasına hayırseverlerin destekleri bekleniyor. Bir milyon 400 bin lira toplanması hedeflenen kampanyaya TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01 IBAN numarasına yapılacak bağışlar ile Aktepe'nin protez kollarına kavuşması hedefleniyor.

whatsapp-image-2021-03-24-at-16-57-36.jpeg

whatsapp-image-2021-03-24-at-16-57-37.jpeg

whatsapp-image-2021-03-24-at-16-57-38-1.jpeg

whatsapp-image-2021-03-24-at-16-57-39.jpeg

whatsapp-image-2021-03-24-at-17-27-03.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler