AK Kadınlar Koçarlı’da çalmadık kapı bırakmıyor!

AK Kadınlar Koçarlı’da çalmadık kapı bırakmıyor!

Koçarlı AK Parti Kadın Kolları mahalle ziyaretleri kapsamında 52 mahallede çalışmalarını sürdürüyor.

AK kadınlar gittikleri evlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan’ın selamlarını iletiyor ve vatandaşın taleplerini dinliyorlar. Çalınmadık kapı girilmedik ev ve gönül bırakmayacaklarını belirten AK Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren Cumhurbaşkanımız ve Belediye Başkan Adaylarımızın güvenini boşa çıkarmayacaklarını belirtti.

7.jpg

Her zaman sahada olan, sadece seçim zamanı değil her an vatandaşlarla iç içe bir teşkilat olduklarını ifade eden AK Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren, “Çalmadık kapı girmedik gönül bırakmamak adına hane hane ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere yaşlı engelli Gazi ve şehit ailelerimizi de ziyaret ediyoruz. AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayımız Nedim Kaplan’ın ilçemize 5 yıl içerisinde yapmış olduğu yatırımları ve bundan sonraki gerçekleştireceği yatırımları bir bir anlatıyoruz.

Koçarlı Belediye Başkanı ve AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan’ın eşi Nazlı Kaplan’ın da gece gündüz demeden kendilerine eşlik ettiğini ifade ederek “Gittiğimiz ailelere Başkanımız Nedim Kaplan’ın selamını iletiyoruz. Hane ile ilgili özel durum varsa onları da takip ediyoruz. Belediye Başkanımızın eşinin o ziyarette bulunması Belediye başkanın da orada bulunduğu anlamına geliyor. Çaldığımız her kapı yüzümüze tebessümle açılıyor. Koçarlı’lı hemşerilerimizden çok güzel teveccühler alıyoruz” dedi.

8.jpg

ADIM ATMADIK SOKAK ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren, “Yağmur, soğuk, sıcak demeden, gece uyumadan, gündüz yorulmadan, adım atmadığımız sokak, çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız insan kalmadıkça çalışmaya devam edeceğiz. Dinlenmedik dert, sorulmadık hatır kalmadan uyumayacağız. Çözülmedik sorun bırakmadan, tüm yüzler gülmeden bütün kalpler ısınmadan yorulduk demeyip var gücümüzle AK Kadınlar olarak çalışacağız" dedi.

9-001.jpg

HER HANEDEN BAŞKANIMIZA DUA EDİLİYOR

AK Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren ayrıca, “Vatandaşlarımız AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş ve Koçarlı Belediye Başkan Adayımız Nedim Kaplan’ın ilçelerine, mahallelerine ve kendilerine sunduğu imkanları ve yaptıkları yatırımları biliyor ve özellikle geçmişle mukayese yapabiliyorlar ve Cumhurbaşkanımız nezdinde Başkanlarımıza teşekkür ediyorlar. Bizleri büyük bir sevinçle karşılanıyor. Ziyaret ettiğimiz haneler son derece memnunlar. Belediye Başkanımız Nedim Kaplan’a çok müteşekkirler ona çok dua ediyorlar. Gittiğimiz evlerin her birinden dua ile dönüyoruz” diye konuştu.

Sahada Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan ciddi bir güven olduğunu da ifade den Kadın Kolları Başkanı Dağdeviren, “Aydın’ın Mustafa Savaş’a ve Koçarlı’nın da yeniden gerçek belediyecilik için Nedim Kaplan’a ihtiyacı var. Vatandaşımız da oluşabilecek yeni sorunların da çaresinin yine bu kadrolarda olacağının farkında” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler