AK kadınlardan çevreye duyarlı proje

AK kadınlardan çevreye duyarlı proje

AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, Çevre Koruma haftasında anlamlı bir projeye daha imza attı. AK Kadınlar, kentin dört bir yanında fide, tohum ve bez torba dağıttı.

5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirilen projeler ile kutlanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda harekete geçen AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, farkındalık oluşturmak için kent genelinde bulunan işletmelere ve vatandaşlara fide, tohum ve bez torba dağıttı. AK Kadınlar, yerli tohum, fesleğen ve çiçek tohumları dağıtırken bir yandan poşet kullanımının azaltılmasına da dikkat çekti. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, “Yaşamak ve doğayı korumak adına AK kadınlar olarak Cemre gibi toprağa, suya ve havaya hayat verebilmek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Türkiye bırakabilmek için var gücümüz ile çalışacağız. Daha temiz şehirlere, yeni yeşil alanlara, temiz denizlere geri dönüşüm ile ulaşabileceğimizi biliyoruz. Sürdürebilir bir çevre, sağlıklı bir gelecek için çalışıyoruz. Çevre sevdalısı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayata geçirdiğimiz binlerce yeşil yatırımla bugün şehirlerimiz daha temiz daha yeşil daha yaşanabilir” dedi.

"AK PARTİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA ANLAYIŞINA DEVAM ETMEKTE"

AK Parti yönetiminde, 2002'de Türkiye'de 208 milyon hektar olan orman arazisinin 229 milyon hektara ulaştığına dikkat çeken Ege, sözlerine şöyle devam etti;

"Millet Bahçeleri Projesini hayata geçiren, tüm dünyanın gıbta ile baktığı ve ilham aldığı Sıfır Atık Projesini hayata geçiren, 2002’de 208 milyon hektar olan orman varlığımızı 229 milyon hektara ulaştıran, mavi bayraklı plaj sayısını 127’den 519’a çıkaran, çevre dostu ulaşımı teşvik eden, korunan alanlarımızı 2 kat arttıran AK Partimiz gerçek anlamda çevre bilincini gerçekleştirdiği çalışmalar ile geleceğe dair güçlü , hedefleriyle ortaya koymuştur.
Çevreyi korumak ve yaşatmak konusunda güçlü bir iddianın sahibiyiz. Bu güne kadar ortaya koyduğu hedefleri bir bir gerçekleştiren AK Partimiz dün olduğu gibi bugünde sürdürülebilir kalkınma anlayışıyla yoluna devam etmektedir.
AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları olarak yarınların Türkiye’sini her bakımdan"


whatsapp-image-2021-06-09-at-13-45-13.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-13-45-15.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-13-45-15-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-13-45-14.jpeg

whatsapp-image-2021-06-09-at-13-45-14-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler