AK Kadınlardan gönül seferberliği

AK Kadınlardan gönül seferberliği

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanlığı Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen aileler için "Sıcak sofralar tekrar kurulsun" sloganıyla mutfak seti kampanyası başlattı.

AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde , depremin yaralarını sarmak, vatandaşların yanında olmak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Çadır ve konteyner kentlerin öncelikli ihtiyaçlarından birinin de mutfak gereçleri olduğunu aktaran Göğde, şunları kaydetti:

"Deprem bölgesindeki çalışmalarımızda, diğer ihtiyaçlarla birlikte mutfak malzemesi ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Bu kapsamda AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız koordinesinde  'Sıcak sofralar tekrar kurulsun' sloganıyla mutfak seti kampanyası başlattık. İl ,ilçe, mahalle teşkilatlarımızla hazırladığımız mutfak setlerimizi ,çadır, konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Kampanyaya, teşkilat mensuplarımızın en az bir set ile katılmasını planladık."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler