AK Parti Aydın 3 bayram sonra bir araya geldi

AK Parti Aydın 3 bayram sonra bir araya geldi

AK Parti Aydın İl Teşkilatı üyeleri ve Aydın Milletvekilleri, Efeler ilçesinde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi.

2019 yılının ikinci yarısında ortaya çıkan ve kısa sürede küresel salgın haline dönüşen koronavirüs, bugüne kadar on binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. Türkiye'de de yaklaşık 15 aydır devam eden salgın nedeniyle birçok etkinlik askıya alındı, milyonlarca vatandaş kısıtlamalardan olumsuz etkilendi.

Öte yandan, Çin menşeili Sinovac ve Almanya menşeili BioNTech aşılarının uygulandığı ülkede aşılamanın hız kazanması ile birlikte birçok kısıtlama 1 Temmuz tarihinden itibaren kaldırıldı. 'Kademeli normalleşme' adı verilen süreçte cemiyetlerin yapılması da serbestleşti.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı ve Aydın Milletvekilleri, bugün Efeler ilçesinde bulunan Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlik ile bir araya geldi. 3 bayramın ardından ilk kez bayramlaşmak üzere bir araya gelen partililere AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı ve Metin Yavuz, İl Başkanı Ömer Özmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile partililer eşlik etti.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte partililer, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bayramlaştı. Etkinlikte konuşma yapan Başkan Özmen, "Erken seçim yok. Biz çalışmalarımıza 2 yıl önce başladık. Seçim vaktinde olacak. Hızlı bir şekilde ön gördüğümüz çalışma takvimi uygulayıp, Haziran 2023 seçimlerinde AK Parti Aydın İl Teşkilatı Aydın’da yeniden bir tarih yazarak çıtayı biraz daha yukarıya taşıyacak bakalım bizim hızımıza yetişebilecekler mi?" dedi.

"TÜRKİYE KÜRESEL GÜÇ OLMA YOLUNDA"

Etkinlikte söz alan isimlerden biri de AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Savaş oldu. "Salgın tüm dünyayı etkiledi. Hem sağlıkta hem ekonomide pandemide başarılı olduk. Çok önemli işler yaptık. Sahada ve masada kazanan küresel güç olma yolunda ilerleyen bir Türkiye var." ifadeleriyle sözlerine başlayan Savaş, Türkiye'nin elindeki en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğuna vurgu yaparak tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.

whatsapp-image-2021-07-19-at-19-21-189.jpeg

whatsapp-image-2021-07-19-at-19-21-1810.jpeg

whatsapp-image-2021-07-19-at-19-21-1811.jpeg

whatsapp-image-2021-07-19-at-19-21-188.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler