AK Parti Aydın heyetinden AGC'ye ziyaret

AK Parti Aydın heyetinden AGC'ye ziyaret

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve yönetim kurulu üyeleri AGC'yi ziyaret etti.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

"150 MAHALLEDE TOPLANTI YAPACAĞIZ"

Ziyaret esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ömer Özmen, "Nasip olursa Şubat ayında 150 mahalle toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bundan sonra mahalle toplantılarımızı sürekli hale getireceğiz. Bizim her mahallede yönetimlerimiz var, sandık kurulları var. Bunları işlevsel hale getirerek, siyaseti biraz daha kurumsallaştırmak istiyoruz. Önümüzdeki hedefimiz bu. Şuan için iyi gittiğimizi söyleyebiliriz. Eğer bu sürekliliği sağlarsak işimiz daha da kolaylaşır" dedi.

"ÇARŞAMBA GÜNÜ BELKİ YENİ SÜRPRİZLER OLABİLİR"

Özmen açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. "Mart başında 2 bin 95 mahalle başkanı ve nüfusu büyük olan mahallelerimizin yönetim kurullarıyla teşkilat akademisi gerçekleştireceğiz.  Hükümetimiz bu süreçte üzerine düşeni yapmaya gayret ediyor. Çarşamba günü kabine toplanacak. Cumhurbaşkanımız inşallah yeni müjdeler verebilir. Salgın hastalık kaynaklı endişe azalırsa Türkiye’nin alt yapısı hazır. Yükselen ihracatımız, yeni yatırımlar ülkemizin ivmelenerek hızlı bir büyüme kaydetmesini sağlayacak."

whatsapp-image-2022-02-14-at-14-54-04.jpeg

whatsapp-image-2022-02-14-at-14-53-04.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler