AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Ticaret Borsası Yönetimi’ni Ziyarette Bulundu

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Ticaret Borsası Yönetimi’ni Ziyarette Bulundu

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ve beraberindeki heyet ile birlikte Aydın Ticaret Borsası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ve beraberindeki heyet ile birlikte Aydın Ticaret Borsası seçimlerinde güven tazeleyen Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve beraberindeki heyeti, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yrd. Rıza Uyar ve Ali Çevik, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Can, Yakup Er ve Kazım Günaydın, Meclis Üyeleri Mustafa Akdam, Adem Türkmen, Ahmet Şenel, Abdülkadir Yıldız, Mehmet Ali Avcu, Mehmet Akkan karşıladı. 

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur,  yeni hizmet döneminde Aydın Ticaret Borsası’nın gerçekleştirecek olduğu projeler hakkında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı ve beraberindeki heyeti bilgilendirdi.  Ülke gündeminin ve ekonomisinin değerlendirildiği ziyarette, Aydın ve bölge ekonomisi istişare edildi.  Tarımsal üretim ve sektörde yaşanan sorunları ve üyelerden gelen talepleri Çondur, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a iletti. 

Aydın Ticaret Borsası iştiraklerinden olan ATB Aydın Soğuk Hava Depoculuk A.Ş. ‘nın mevcut durumu hakkında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı bilgilendiren Çondur, üyelerden gelen talepler doğrultusunda Aydın ilinin doğu bölgesine de soğuk hava deposu yapılacağını dile getirdi.  Aynı zamanda ATB Aydın Soğuk Hava Depoculuk A.Ş. bünyesinde faaliyet gösterecek olan A Tipi Antrepo’nun detayları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.  

Ziyaretin ardından Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur tarafından AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a ziyaretin anısına plaket takdim edildi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler