AK Parti Aydın milletvekilleri mazbatalarını aldı

AK Parti Aydın milletvekilleri mazbatalarını aldı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti, Aydın'dan 3 milletvekili çıkardı. Seçmenin teveccühü ile seçilen milletvekilleri bugün mazbatalarını aldı.

(Haber: Berna TURAN)

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrası TBMM'de Aydın'ı temsil edecek olan AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen yapılan törenle mazbatalarını aldı. Aydın Adliyesinde yapılan programa AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten'in yanı sıra partinin farklı kademelerinde görev yapan çok sayıda kişi katıldı.

Mazbata töreninde konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, "Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah, 28 Mayıs seçim zaferinin ardından yemin töreninde hep birlikte oluruz. Bize oy veren seçmenlerimize ve Aydınlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

"KENTİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN HEP BERABER MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Aydın halkına teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Efeler diyarı Aydın'ımızı, üçüncü defa gazi meclisimizde gururunu yaşatan kıymetli hemşehrilerimize, teşkilatımızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Milletvekili seçildiğim ilk günden bu yana kentimizin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması adına verdiğimiz o mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlimizi daha üst bir noktaya taşıması adına üç milletvekilimizle beraber tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Mazbatasını alan bir diğer milletvekili Seda Sarıbaş, "Öncelikle ben de şehrimize hayırlı olsun diyorum. Bu süreçte Aydınlı seçmenlere çok teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca büyük bir özveriyle çalışan teşkilatımızın tüm üyelerine şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Ömer Özmen ise şu şekilde konuştu: "Daha önce il başkanı olarak mazbata almıştım. Yüce Rabb'im, bu sefer de milletvekili olarak almayı nasip etti. Görev sürem boyunca teşkilatımın tüm kademeleriyle emaneti taşımayı sağladı. Öncelikle teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Şimdi de yeni bir emaneti teslim alıyoruz. İnşallah bunu da layıkıyla taşırız. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

resim-2023-05-26-105639744.png

resim-2023-05-26-105631539.png

resim-2023-05-26-105623988.png

resim-2023-05-26-105616142.png

resim-2023-05-26-105700332.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler