AK Parti Aydın'da flaş gelişme

AK Parti Aydın'da flaş gelişme

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını açıkladı.

2018 yılında göreve başlayan ve 2023 Genel Seçimlerinde AK Parti Aydın Milletvekili adayı olarak gösterilen Duygu Göğde, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla görevinden ayrıldığını duyurdu.

Göğde, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“2018 -2023 bayrak devir zamanı geldi. Bana bu şerefli görevi yapmama fırsat veren Cumhurbaşkanım, Genel Başkanım Sn Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunar; Başta eşim ve ailem olmak üzere, birlikte çalıştığımız Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlarıma , İl Başkanlarıma , Vekillerime, İl Gençlik Kolları Başkanlarıma, İlçe Başkanlarıma, İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma , İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıma, Mahalle Başkanlarıma ve bütün yönetim kademelerine destekleri için teşekkür ederim.

Birlikte yol yürüdüğüm Kadın Kolları teşkilatımın her kademesindeki birbirinden kıymetli yol arkadaşlarım,kıymetlilerim… Sizlerle gece gündüz demeden, her an seçim çalışması yapar gibi çalıştık; yeri geldi 1 ayda 150.000 ‘e yakın seçmene ulaştık, yeri geldi 1 günde 671 mahallemizde aynı anda kapıları çaldık. Çok yordum sizleri hakkınızı helal edin.

Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Cumhurbaşkanım , Genel Başkanım Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, partimin bir neferi olarak Durmak Yok Yola Devam.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler