Ak Parti Aydın'dan Buharkent çıkarması

Ak Parti Aydın'dan Buharkent çıkarması

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, Buharkent'te vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, saha çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda çalışmalarını hızlandıran teşkilat, bugün sabah erken saatlerde Buharkent'e giderek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Etkinlikte, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Kul, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kervan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özgür Çobanyıldız, Buharkent Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çakmak, İlçe Meclis Üyesi Ramazan İşler ve partililer yer aldı.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde partililer, esnaflar ile vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi. Çözüm yolları için vatandaşlarla fikir alışverişi yapan teşkilat üyeleri, AK Parti'nin 2023 vizyonu hakkında Buharkentlilere bilgi verdi.

Etkinlik sonrası teşkilata ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kıymetli esnaf ve vatandaşlarımıza misafirperverlikleri, ilgi ve alakaları için teşekkür eder, kendilerine sağlıklı, huzurlu günler dileriz." ifadelerine yer verildi.

whatsapp-image-2021-05-19-at-15-07-03.jpeg

whatsapp-image-2021-05-19-at-15-07-04.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler