AK Parti Efeler'de "Elbir" Güven Tazeledi

AK Parti Efeler'de "Elbir" Güven Tazeledi

Ak Parti Efeler İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi koronavirüs önlemleri alınarak gerçekleştirildi. Tek liste yapılan seçimde Başkan Hüsnü Elbir yeniden başkan oldu.

Delegelerin kullandığı oylar ile mevcut başkan olan Hüsnü Elbir, tek liste de topladığı oylar ile yeniden AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı’na seçildi. Efeler'de bulunan özel bir işletmede gerçekleştirilen 3. Olağan Kongre’ye Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Metin Yavuz, Belediye Başkanları Nedim Kaplan, Nuri Güler, Ufuk Altıntaş, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, İl, İlçe Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve STK Temsilcileri katıldı.

‘’EFELER HALKININ AK PARTİ’YE İLGİSİ ARTIYOR'’

3. Olağan Kongre’sinde tekrar Efeler İlçe Başkanlığı’na seçilen Hüsnü Elbir, ‘’Genel merkezimin oluru üzerine göreve gelmiştim. Yapılan olağan seçim sonrası tekrar ilçe başkanlığına seçildim. Göreve geldiğimiz günden itibaren gerek üyelerimiz gerekse Efelerde bulunan esnaflarımı sürekli ziyaret ederek dertlerini dinledik. Ziyaretlerimiz sırasında Efeler halkının AK Parti’ye ilgisinin arttığına defalarca şahit olduk. Bu duygu ve düşünceleri 2023 hedeflerimize giderken daha da arttırmak için var gücümüzle çalışacağız’’ açıklamalarında bulundu.

Elbir'in yönetiminde şu isimler yer aldı:

Ayşegül Budaklı, Dilek Sarıkaya, Emine Gül, Emrah Yavuz, Fatma Ersoy, Kazım Yalçın, Levent baysan, Mehmet Çıldırmaz, Mehmet Özgür, Murat Yavuz, Mustafa Ali Uyar, Mustafa Cünit Candaş, Mustafa Kalfa, Mustafa Uludağ, Muzaffer Koca, Nazmi Özdemir, Onur Ok, Orhan Arslan, Osman Gümüşhan, Ramazan Subaşı, Recep Bilal Aksu, Seracettin Demirtaş, Serkan Çetinoğlu, Serkan Edgü, Şencan Polat, Şennur Özdemir, Tamer Tuna, Uğur Karabulut, Zeki Zedeli.

832f8e64-b7eb-48d0-bc0a-705a77a248c4.jpg

78f8a80a-73c5-4b94-95f7-1c2955b725c4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler