AK Parti Efeler’de Sandığa Gitti

AK Parti Efeler’de Sandığa Gitti

AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nın 3. Olağan Kongresi öncesinde 27 bin AK Parti üyesi delegeleri seçmek için sandığa gitti.

AK Parti Aydın’ın 7. Olağan Kongre sürecinde delege seçimleri tüm hızıyla sürüyor. AK Parti Efeler Teşkilatı’nın delege seçimleri, Aydın Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti. Yüzlerce AK Partili üye saat 10.00’dan itibaren kurulan 10 sandıkta oylarını kullandı.

 

BU BİZİM DÜĞÜNÜMÜZ

 

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, “Ülke genelinde AK Parti’nin 7. Olağan Kongreli öncesinde delege seçimleri yapılıyor. Efeler ilçemizde ise 3’üncü olağan delege seçimlerini gerçekleştiriyoruz. Efeler ilçesindeki 27 bin üyemizi bugün sandıklarımıza çağırdık. Bu bizim düğünümüz ve demokrasi yönündeki en büyük adımlarımızdan bir tanesi delege seçimlerimiz.

 

Aydın’da ve ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızla birlikte 2023, 2024, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber destek vereceğiz. Cumhurbaşkanımız, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında ve partimizin birer neferi olarak mücadelemize devam edeceğiz. Şubat ayında yapılacak Efeler İlçe Kongremiz, daha sonra İl kongremiz ve ardından Büyük Kongremiz ile birlikte kongre süreci tamamlanacak. Bu sürecin AK davamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler