AK Parti Efeler'den Umurlu çıkarması

AK Parti Efeler'den Umurlu çıkarması

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve beraberlerindeki heyet, Umurlu Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 talimatları doğrultusunda gerçekleştirdikleri saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda günün erken saatlerinde Umurlu Mahallesi'ne çıkarma yapan AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve Efeler İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri vatandaş ve esnaflara bir araya geldi. İlk olarak mahallede bulunan okulları ziyaret ederek eğitimciler ile yeni eğitim ve öğretim dönemini değerlendiren heyet ardından Umurlu Mahalle Muhtarı Soner Afşar'ı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet de eden heyet, mahallelinin talep ve sorunlarını dinledi.

SPORCU BAŞKAN GENÇLERİN YANINDA

Mahalle ziyaretinde Umurluspor tesislerini de ziyaret eden heyet, genç sporculara top hediye etti. Burada Başkan Elbir'in oyuncular ile basketbol oynadığı anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Umurlu Esnaf Odası ve Umurlu Esnaf ve Kefalet Odası'nda da sektör temsilcileri ile toplantı yapan heyet ardından ziyaretlerini sonlandırdı.

whatsapp-image-2021-09-13-at-21-02-00.jpeg

whatsapp-image-2021-09-13-at-21-02-061.jpeg

whatsapp-image-2021-09-13-at-21-02-062.jpeg

whatsapp-image-2021-09-13-at-21-02-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler