AK Parti Efeler'e Kendirlioğlu mu atanıyor..?

AK Parti Efeler'e Kendirlioğlu mu atanıyor..?

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir'in istifa etmesiyle yerine atanacak isim merak konusu oldu. Kulislerde teşkilatın tanınmış isimlerinden Oğuz Kendirlioğlu isminin ön plana çıktığı öne sürüldü.

AK Parti Aydın’da hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. 14 Mayıs Genel Seçimlerinde aday adayı olacak isimler tek tek belli olurken, istifa eden ilçe başkanlarının yerine atanacak isimlerde merak ediliyor.

"ELBİR VE ABAK AYRILDI"

Bilindiği üzere bugün Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak aday adaylığı için görevlerinden istifa etti.

İstifa eden Elbir'in yerine, partinin birçok kademesinde uzun yıllar görev yapan ve adı İl Başkanlığı için de geçen Oğuz Kendirlioğlu'nun atanacağı öne sürüldü. 

"HIZLI BİR ŞEKİLDE KARAR VERECEĞİZ" 

Konuyla ilgili AJANS AYDIN gazetesine açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, "Önümüz seçim. Mümkün olduğunca hızlı bir çalışma yapacağız. Birkaç isim üzerinde çalışma yapıyoruz. Hüsnü başkanla da istişare edeceğiz. Ama dediğim gibi hızlı bir şekilde hareket edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler