Ak Parti İl Başkanı Özmen Kızılcahamam kampında

Ak Parti İl Başkanı Özmen Kızılcahamam kampında

AK Parti Aydın İl Başkanı Av. Ömer Özmen, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın düzenlediği İl Başkanları Çalışma Kampı’na katıldı.

AK Parti, 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Ülke genelinde il ve ilçe teşkilatlarına talimat vererek esnaf ve vatandaşlara yönelik çalışmalarını hızlandıran AK Parti Genel Merkezi, partinin İl Başkanları ile Ankara'da bir araya geldi. "İl Başkanları Çalışma Kampı" adıyla düzenlenen ve 22 Haziran'da (bugün) gerçekleştirilen kampta, partiyi 2023 seçimlerine götürecek yeni yol haritasının şekillendirileceği öğrenildi.

Kızılcahamam'da düzenlenen kampa AK Parti Aydın İl Başkanı Avukat Ömer Özmen'de katıldı. Konu hakkında kendisine ait sosyal medya hesabından yapılan Özmen, "İl Başkanları Çalışma Kampı’mızda güne Teşkilat Başkan Yardımcımız Azmi Ekinci riyasetindeki çalıştay ile başladık. Sonrasında Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'in başkanlığında bölge toplantımızı icra ettik. Akabinde Genel Başkan Vekillerimizden Binali Yıldırım ve AK Parti Sözcümüz Ömer Çelik'in sunumlarını dinledik." dedi.

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve yardımcıları ile il koordinatörleri ve 81 il başkanının katıldığı kamp, bugün sona erecek.

whatsapp-image-2021-06-22-at-12-27-05.jpeg

whatsapp-image-2021-06-22-at-12-27-04-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-22-at-12-27-04.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler