AK PARTİ KADIN VE GENÇLİK KOLLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

AK PARTİ KADIN VE GENÇLİK KOLLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

AK Parti Aydın Kadın Kolları ve AK Parti Aydın Gençlik Kolları üyeleri, Aydın'da koronavirüs sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına ikramda bulundu.

Pandemi sürecinde canlarını ortaya koyarak çalışan ve tüm dünya insanlarının gönlünü kazanan sağlık çalışanları, Aydın'da da unutulmadı. AK Parti Aydın Kadın Kolları ve AK Parti Aydın Gençlik Kolları üyeleri, Aydın'da bulunan bir çok hastanenin kahraman çalışanlarına destek amacıyla hazırladıkları destek paketlerini ikram etti.

whatsapp-image-2020-12-18-at-11-07-06.jpeg

Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Çine Devlet Hastanesi'nin tüm çalışanlarına paketleri ikram ettiklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Duygu Göğde, diğer ilçe hastanelerine de yakında ziyarette bulunacaklarını belirtti. Göğde, "İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte, cansiperane ülkesi ve milleti için çalışan sağlık çalışanlarımıza  yanlarında olduğumuzu hissettirmek, minnet ve şükranlarımızı sunmak için paketlerimizi hazırladık. Ak Parti Aydın Kadın ve Gençlik Kolları olarak hazırladığımız paketleri Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Çine Devlet Hastanesi‘nde çalışan tüm personelimize taktim ettik.  Diğer ilçelerimizdeki bu sürecin kahramanları sağlık çalışanlarımıza da ikramlarımızı takdim etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-12-18-at-11-07-04.jpeg

"Pandemi sürecinin kahramanları olan sağlık çalışanlarına ne yapsak az" diyerek tüm Türkiye'nin sesi olan AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Ali Demir, "Sürecin kahramanlarının yaptıkları fedakarlıkları, özverili çalışmaları görüyoruz, gördükçe milletçe gururlanıyoruz. Kahramanlarımıza ne yapsak az, bir nebze de yanlarında olabildiysek ne mutlu bize” dedi.

whatsapp-image-2020-12-18-at-11-07-05.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler