AK Partili Abak, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

AK Partili Abak, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

AK Parti milletvekili aday adayı Mustafa Abak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi yaptığı ziyaretlerde, “İnanın 14 Mayıs akşamı bunu göreceğiz, yaşayacağız. Siyaset yeniden teşekkül edecek; çünkü Kılıçdaroğlu ve ekibi bu siyasi arenadan silinecekler.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam saatlerinde kentte etkili olan sağanak yağışa rağmen seçim temposunu sürdürdü.

resim-2023-04-07-155437097.png

Veysel Karani Camisi’ndeki teravih namazının ardından Yeşilyurt Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Abak, Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını bir kez daha yeniledi.

Listeye girmesi halinde Aydın’ın doğu bölgesinin sorumluluğunu taşıyacak olan Abak, sorunları ve çözümleri çok iyi bildiğini söyledi. 

“Aydın’da en az 5 milletvekili”

Aydın’da hedefledikleri milletvekili sayısına ilişkin konuşan Abak, “Biz siyaset yapan milletvekillerinin amacı şudur. Şu anda 4 milletvekilimiz var. Biz hep üst çıtayı koyarız. 8 milletvekilini almak, bu işin akışında olan bir durumdur. En azından 4 vekile sahipken, 14 Mayıs seçimlerini en az 5 vekille tamamlamamız gerektiğini düşünüyorum. İnşallah da nasip olur.” dedi.

“Kılıçdaroğlu ve ekibi 14 Mayıs’ta tarihten silinecek”

Abak Genel Seçimle ilgili yaptığı konuşmada, “İnanın 14 Mayıs akşamı bunu göreceğiz, yaşayacağız. Siyaset yeniden teşekkül edecek; çünkü Kılıçdaroğlu ve ekibi bu siyasi arenadan silinecekler. Aziz milletimizi Sayın Cumhurbaşkanı’mızın dediği gibi ülke genelinde olacağı gibi Aydın’da da Millet İttifakı’na tokadı yapıştıracak. Bu konuda hiç şüphem yok. 15 Mayıs sabahı Türkiye’de başka siyasi oluşumlardan ve hesaplardan bahsediyor olacağız. Ama bu Millet İttifakı’nı ve Kılıçdaroğlu’nu görmeyeceğimize eminim.” diye konuştu.

resim-2023-04-07-155404332.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler