AK Partili Ancın'dan Dinç'e bankamatik göndermesi

AK Partili Ancın'dan Dinç'e bankamatik göndermesi

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç’e yüklendi. Ancın, “Bizleri hadsizce tehdit eden bankamatik ile yakın ilişkisi olan Mustafa Dinç, İl Başkanımız Gökhan Ökten’i eleştirmiş. Bu arkadaş 14 ve 28 Mayıs öncesi yaptığı açıklamalardan ders alsın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’i eleştirmişti. Dinç’e yanıt AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın’dan geldi.

“BANKAMATİKLERLE ARASINA MESAFE KOYSUN”

Ancın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“14 ve 28 Mayıs öncesinde demokrat dedelerinin Cumhurbaşkanı olacağına inanan, bizleri hadsizce eleştiren ve tehdit eden bankamatik ile yakın ilişki içerisinde olan Mustafa Dinç kardeşimiz, İl Başkanımız Gökhan Ökten’i hedef alan bir açıklama yapmış.

Öncelikle bu arkadaşa 14 ve 28 Mayıs öncesi yaptığı açıklamaları hatırlatıp biraz olsun ders alması gerektiğini ifade ederek başlamak isteyeceğim ki; bu arkadaş da siyasal ahlakın olup olmadığı sorusunu kendime sormak zorunda hissediyorum. Zira siyaseten bir ahlaka sahip olsaydı onca seçim kaybeden diktatör(demokrat) dedesine itiraz ederdi diye düşünüyorum. Zira siyaseten bir ahlaka sahip olsaydı, her ilçe belediye başkanıyla kavga eden topuklu başkanına en azından soru sorabilme cesaretini kendinde bulurdu diyorum. Eğer bir siyasi ahlaka sahip olsaydı bankamatiklerle arasına mesafe koyardı diye içimden geçiriyorum. Fakat yine de kararı değerli hemşerilerime bırakıyorum. Sadece bu arkadaşa 14-28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimleri hatırlatıyor ve anket firmalarına güvenmemesini tavsiye ediyorum.

Kıymetli Aydın halkı, Aydın iyi yönetilmiyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Aydın maalesef çevre illeriyle rekabet edemez hale geldi. Denizli ve Manisa’nın özellikle son 15 yıl içerisinde büyük atılım yaptıklarına hep birlikte şahit olduk. Peki onların bu başarısının sırrı neydi? Kuşkusuz ki birçok farklı sebep var bu başarının yakalanmasında fakat bence en önemlisi kent kültürünü oluşturacak mekanizmalar ortaya çıkardılar. Kent paydaşları birbirleri ile sürekli diyalog kurabildiler ve ortak hedefler etrafında kenetlenebildiler. Diğer taraftan ise Aydın ilinde tüm bu süreç ve mekanizmalar bizzat Özlem hanım tarafından zehirlendi.

Büyükşehir-Valilik-Üniversite-İlçe Belediyeleri-Meslek Odaları-Sivil Toplum Örgütleri gibi paydaşların diyaloğu sonucu ortaya çıkabilecek kent vizyonu, Özlem hanımın kişisel egolarını tatmin etme çabası sebebiyle bir türlü ortaya konamadı. Yahu kendi partisinin ilçe belediye başkanlarıyla kavga eden diğer kent paydaşlarıyla nasıl bir araya gelir? Saymaya başlarsak zor bitiririz fakat Aydının en büyük üç ilçesinde Özlem hanım ile ilçe belediye başkanları arasında yaşanan kavgalar hala daha zihinlerimizde. Şehrimizin park yapmaktan daha önemli meseleleri var. Evet yeşil alanlar ve parklar da yapılsın fakat Büyükşehir Belediyemizin vizyonu burada kısıtlı kalmasın. Hizmete girmek üzere olan şehir hastanesinin altyapısını yapamayan bir belediye, verdiği vaatlerin neredeyse hiçbirini yerine getiremeyen bir belediyecilik anlayışı şehrimize zarar vermenin ötesine geçememektedir.

Velhasıl bizler, ak kadrolar; yerel iktidarımızda kent paydaşları ile kent vizyonu oluşturmaya, ilimizi tarım, turizm ve sanayi alanında ilerletmeye ve en nihayetinde Aydın’a ak belediyeciliği getirerek hizmet odaklı bir anlayış ortaya koymaya geliyoruz. Aydın’a AK Parti bayrağını dikmemize, Aydın’ı hak ettiği konuma getirmemize, AK belediyecilik anlayışını hakim kılmamıza çok az kaldı. Kork Mustafa DİNÇ başkan kork! Yine kaybedeceksiniz ve bu kaybedişiniz seninle bankamatikler arasına mesafe sokacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler