AK Partili başkan ziyaret etti İŞKUR'da şaşırtan değişim yapıldı

AK Partili başkan ziyaret etti İŞKUR'da şaşırtan değişim yapıldı

İncirliova’da uzun süredir belediye binasında hizmet veren İŞKUR’un hizmet noktasının yeri değişti. İncirliova Esnaf Odasında hizmet vermeye başlayan İŞKUR hizmet noktasının AK Parti İlçe Başkan’ının ziyareti sonrası yer değişikliği şaşkınlığa neden oldu

İncirliova’da iş arayan ve İŞKUR’a müracaatta bulunmak isteyen vatandaşlar, işlemlerini uzun süredir İncirliova Belediyesi bünyesinde bulunan hizmet noktasında gerçekleştiriyordu. Ancak kısa süre önce şaşırtan bir gelişme yaşandı. İncirliova Belediyesi binasında bulunan ve belediye personeli tarafından gerçekleştirilen işlemler durduruldu. İŞKUR İl Müdürlüğü’nün tasarrufuyla kapatılan hizmet noktası, daha sonra Esnaf Odası bünyesine taşındı.
 

“BAŞKAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI”

Öte yandan uzun süredir belediye bünyesinde başarıyla hizmet veren noktanın yerinin neden değiştirildiği ise anlaşılamadı. Ancak AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in gelişmeler yaşanırken İŞKUR İl Müdürü Rahmi Terzi’yi ziyaret etmesi ve fotoğraf paylaşması kafalarda soru işareti oluşturdu. 

Konuyla ilgili yerel bir gazeteye açıklama yapan İncirliova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ercan Uçak, İŞKUR Ofisi’nin kapanmasına gönüllerinin razı olmadığını belirterek, "Ayağımıza gelen hizmetin, gitmesini doğru bulmadık. Elimizi taşın altına koyup, İŞKUR’u odamız bünyesinde, faaliyete geçirdik" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler