AK Partili Başkan'ın yaptığına bak

AK Partili Başkan'ın yaptığına bak

Koçarlı hafta sonu şiddetli yağışlar ve buna bağlı olarak oluşan selden oldukça fazla etkilendi. İlçeye bağlı Çakırbeyli, Boydere ve Cincin mahallelerinin yaraları sarılıyorken, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın yaptığı hareket tepki topladı.

Aydın’ın Koçarlı ilçesi geçtiğimiz hafta sonu adete sağanak yağışa teslim oldu. Şiddetli yağışlar ve buna bağlı olarak oluşan selden etkilenerek en çok zarar gören Çakırbeyli, Boydere ve Cincin mahallelerinde çalışmalar başlatılmış ve selin yaraları sarılmaya başlandı. 

“KAPLAN VE POSACI ALANDA”

Afeti yaşayan Koçarlı ilçesine gelen AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile birlikte zarar gören mahallelere giderek çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle halkının her zaman yanında olduklarını belirten yetkililer, “Biz her zaman halkımızın yanındayız. Her ihtiyaçları karşılanacak ve sıcak yemek servisi yapılacak” dedi. 

“PARTİLİLERİNDEN BÜYÜK TEPKİ: GÖREVDEN ALINSIN”

Koçarlı’da yaşanan sel felaketi ve büyük zarar gören mahalle sakinleri Aydın gündemine oturmuşken aynı gün AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın hareketi büyük tepki topladı. İlçesi felaketi yaşayan Arslan’ın ‘Geçmiş olsun’ mesajı paylaşmaması bir yana, sahil kenarında kahvaltı yaparken boy boy fotoğraf paylaşması başta kendi partilileri olmak üzere büyük tepki topladı. Selden evleri ve ekinleri zarar gören vatandaşların feryadı yürek dağlarken, Arslan’ın konuya duyarsız kalması üzerine bazı partilileri, ‘Zaten varlığıyla yokluğu belli değil. Sadece Ankara’da Milletvekillerini ziyaret edip fotoğraf paylaşmasını biliyor. Afet günü halkının yardımına koşacağına keyif yapıyor, bir de bunu nazire yapar gibi paylaşıyor. Partiye daha fazla zarar vermeden görevden alınsın” yorumunda bulundu. 

“GECE GÜNDÜZ KOŞTURMAYI GÖZE ALAMAYAN AK PARTİ’DE SORUMLULUK ÜSTLENEMEZ”

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yaptığı konuşmada vurguladığı sözler dikkat çekti. İşte Arslan’a ders niteliğinde olacak konuşmadan öne çıkanlar. “En önemlisi ise milletvekilliğinden il ilçe yönetimine, belediye başkanı ve meclis üyesinden, mahalle sorumlusuna kadar AK Parti'yi temsil eden her kardeşimizin milletimizle tevazu ve samimiyet esasına dayalı bir iletişim kurmasıdır. Halka tepeden bakan, yaptığı görevi imtiyaz gören, geleni kapıdan içeri almayan ve telefonuna ulaşılamayan AK Parti yöneticisi olamaz. Kendisine uzatılan eli tutmayan, insanlarla göz göze gönül gönüle muhabbet kurmayan kişi AK Parti kimliğini temsil edemez. Siyasetin insan kazanma sanatı olduğunu bilmeyen AK Parti adına söz söyleyemez. İrade ortaya koyamaz. Ülkesine, şehrine ve partisine hizmet için gece gündüz koşturmayı göze alamayan AK Parti'de sorumluluk üstlenemez. Bunlar AK Parti'de görev alanlarda aradığımız mecburi vasıflardır.”

whatsapp-image-2022-06-16-at-17-23-31.jpg
whatsapp-image-2022-06-16-at-17-23-32.jpg

whatsapp-image-2022-06-16-at-17-27-10-1.jpeg

whatsapp-image-2022-06-16-at-17-27-10-2.jpeg

whatsapp-image-2022-06-16-at-17-27-10.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler