AK Parti'li kadınlardan Abdurrahman Dilipak'a suç duyurusu

AK Parti'li kadınlardan Abdurrahman Dilipak'a suç duyurusu

İzmir, Aydın, Uşak ve Manisa'daki AK Parti'li kadınlar, köşe yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kadınlara yönelik her türlü şiddetin, katliamın ve hakaretin karşısında durduklarını söyledi.

Partili kadınların iffetine ve namusuna yönelik hiçbir hakareti kabul etmelerinin mümkün olmadığını vurgulayan Büyükdağ, "Bu sebepten dolayı, AK Parti Genel Merkezimiz, partimizin kadınlarına yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazıları ile yapmış olduğu saldırılardan dolayı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Dilipak aleyhine yargıya başvurmuş olup, hukuki takip için dava açılmış bulunmaktadır." dedi.

Büyükdağ, AK Parti'nin aile birliğini korumak ve kadına yönelik şiddetle mücadele etmek amacıyla bugüne kadar çok önemli düzenlemeleri hayata geçirdiğini ifade etti.

Toplantıya katılan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da kadınların üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldığını belirterek "Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman kadını siyasetin öznesi olarak kabul etmiştir. O yüzden bunların hiçbirisine izin verilmeyecektir. AK Parti'li kadınların sahada ve genel siyasette yapmış olduğu hizmet ortadadır zaten." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler