AK Partili kadınlardan aşure ikramı

AK Partili kadınlardan aşure ikramı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure hayrını gerçekleştirdi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlen 2 bin kişilik aşure hayrı, Efeler Sevgi yolunda vatandaşlara dağıtıldı. Hayırda ilk ikramı AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde yaptı.

Efeler Sevgi Yolu’nda gerçekleşen aşure hayrına, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, Ak Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile il ve ilçe kadın kolları yöneticileri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte 2 bin kişilik aşure kısa sürede tükendi.

Hayrın son bulmasının ardından açıklamalarda bulunan Duygu Göğde, “Herkese geldiği için teşekkür ediyorum. Bugün muharrem ayı vesilesiyle birliğin ve beraberliğin sembolü olan aşure hayrımızı gerçekleştirdik. Herkesin bildiği gibi aşure paylaşmaktır, aşure berekettir aşure verilen yerlerde de birlik beraberlik artar. Bugün bu niyetle de AK Parti İl Kadın Kolları olarak 2 bin kişilik aşuremizi vatandaşlarımızla paylaştık. Sayın bakanımız, milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe başkanlarımız bizleri yalnız bırakmadılar. Buradan bütün katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik neticesinden nice etkinlikler yapılmasını diliyorum.” dedi.

whatsapp-image-2022-08-10-at-11-37-58-1.jpg

whatsapp-image-2022-08-10-at-11-37-58.jpg

whatsapp-image-2022-08-10-at-11-37-57-2.jpg

whatsapp-image-2022-08-10-at-11-37-57-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler