AK Partili Kayır: "Aydın'da seçim kaybetmedik"  Herkes bizimle gurur duyuyor

AK Partili Kayır: "Aydın'da seçim kaybetmedik" Herkes bizimle gurur duyuyor

AK Parti Aydın’da sosyal medyada paylaşılan ve kadın kolları yöneticileri olduğu öğrenilen bir grup kadının düzenlediği eğlence tartışmaları beraberinde getirirken, İl Kadın Kolları Başkanı’ndan flaş bir açıklama geldi.

Haber: ( Yusuf KONRAT )


Görüntülerde her hangi bir yanlışın olmadığını söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kayır, “Toplantı sonrası eğlendik. Grup olarak vakit geçirdik, bunun neyini haber yaptılar anlamadım ben” dedi.

“ERDOĞAN’I ÖRNEK GÖSTERDİ”

Seçimlerden sonra herkesin rutin hayatına devam ettiğine vurgu yapan Kayır, “Bakın Cumhurbaşkanımız bile çıktı yola. Hanımını aldı, kafelere gitti. Gençlerle kahve ve çay içti. Biz yapınca ne oldu anlayamadım” diye konuştu.

“HERKES BİZİMLE GURUR DUYUYOR”

Aydın'da 4 İlçe alarak başarı sağladıklarını söyleyen Kayır, "Aydın'da zannedildiği gibi başarısızlık söz konusu değil. Ege bölgesinde 4 İlçe alan tek iliz. Aydın için gurur duyuluyor. İki gün önce Ankara'dan geldim. Herkes övüyor bizi. Gidin Denizli'ye bakın neleri kaybettiler. Biz kadınlarımız ile çalıştık. 4 İlçe aldık. Kadınlarımıza laf ettirmeyiz. O yüzden tabi ki eğlenecekler. İnsanlar kocası ölüyor, yenisiyle evleniyor. Her gün oturup ağlamayacağız yani. Bu kadar basit ya" dedi.

"HER AY YAPACAĞIZ"

Kayır sözlerini şu ifadelerle tamamladı.

"Biz önümüzdeki ay tekrar eğlenceli program yapacağız. Sizi de bekleriz. Artık her ay düzenli yapacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler