"Bizler kadınları çok önemsiyoruz"

"Bizler kadınları çok önemsiyoruz"

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, partisinin Aydın İl Başkanlığı Binası'nı ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere bugün günün erken saatlerinde Aydın'a gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Efeler'de gerçekleştirilen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" adlı konferansın ardından partisinin Aydın İl Başkanlığı Binası'nı ziyaret etti. Keşir'e AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İl Kadın Kolları Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

Burada bir takım açıklamalarda bulunan Keşir, "Aydın'ı özlemişiz. Aydın'da hem hava hem de insanlar sıcak. Sıcak bir ev sahipliği yaptılar bize tüm Aydın teşkilatımız. Öncelikle teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine başladı ve "Tabiri caizse bir çıkarma yaptık milletvekillerimiz ve MKYK üyelerimizle.  Hem teşkilatlarımızla gelecek dönemi konuşalım hem de programlarımızı gerçekleştirelim istiyoruz." diye konuştu.

"KADINLARIN GÜCÜNE İNANIYORUZ"

Saha çalışmalarının pandemi nedeniyle sekteye uğradığını fakat Hakkari'den başlayan il ziyaretlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirten Keşir, "Kırsal kalkınmada, özellikle Anadolu'nun kalkınmasında bizler kadınları çok önemsiyoruz. Nüfusun yarısını oluşturan kadınların gücüne gerçekten inanıyoruz." dedi ve tüm girişimci kadınlara teşekkür ettiğini söyledi.

Keşir, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını AK Parti Aydın İl Teşkilatı'na iletti.

whatsapp-image-2021-07-02-at-17-29-11-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler