AK Partili Mustafa Abak: Amacımız şehrimize, halkımıza hizmet etmek olacak

AK Partili Mustafa Abak: Amacımız şehrimize, halkımıza hizmet etmek olacak

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi temaslarını sürdürdü.

İlçe Başkanlığı süresince vatandaşlarla sürekli iç içe olduğunu ifade eden Abak, milletvekili olması halinde de aynı şekilde her vatandaşın sürekli ulaşabileceği bir vekil olacağını söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Zafer Camisi’ndeki teravih namazının ardından Zafer Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Abak, Nazilli ve Aydın’a hizmet etmek için yola çıktığını hatırlattı.

resim-2023-04-08-114220968.png

Listeye girmesi halinde Aydın’ın doğu bölgesinin sorumluluğunu taşıyacak olan Abak, bölgenin sorunlarını ve bunların çözümlerini çok iyi bildiğini söyledi. 

resim-2023-04-08-114227391.png

Doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek istediğini kaydeden Abak, “Listede kendimize yer bulursak, başkentte Nazilli’mizi, Aydın’ımızı temsil etmek istiyorum. Sahada gözlemlediğimiz, tespit ettiğimiz sorunlar ve çözümler var. Amacımız şehrimize, halkımıza hizmet etmek olacak” dedi.

resim-2023-04-08-114231672.png

“Ulaşılabilir bir vekil olacağım” 

İlçe Başkanlığı süresince vatandaşlarla sürekli iç içe olduğunu ifade eden Abak, milletvekili olması halinde de aynı şekilde her vatandaşın sürekli ulaşabileceği bir vekil olacağının altını çizdi.
Abak, “Günün 24 saati ulaşılabilir olacağım, teşkilatlarımızla birlikte çalışıyor olacağım ve onları dinleyeceğim. Sadece seçim zamanı görünüp akabinde görünmeyen, ulaşılamayan bir vekil olmayacağımı belirtmek istiyorum. Siyasette en önemli unsur, halkın içinde olmak, halkla temas kurmak ve ulaşılabilir olmaktır.” ifadelerini kullandı.

resim-2023-04-08-114237377.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler