AK Partili Savaş Aydınlıların bayramını kutladı

AK Partili Savaş Aydınlıların bayramını kutladı

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Ramazan Bayramı için yayınladığı mesajda "Evde geçirdiğimiz bu dönemler sonraki zamanlarımızı bayrama dönüştürecektir" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı. İsrail hükümeti tarafından Müslüman Filistinlilere karşı gerçekleştirilen saldırıların bayramın buruk yaşanmasına sebep olduğunu dile getiren Savaş, aynı zamanda yeni tip koronavirüs önlemlerine uyma çağrısı yaptı.

Savaş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek bayrama kavuştuk. Ramazan’ın manevi iklimini, bayram sevinci ile nihayete erdirdik.

Bu sene de koronavirüs pandemisi gölgesinde bir Ramazan Bayramı’nı yaşıyoruz. Kovid-19 tedbirleri kapsamında, devletimizin aldığı tam kapanma kararıyla bu bayramı da evlerimizde geçireceğiz. Ancak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, kurduğumuz gönül köprüleriyle muhabbet bağımızı kuvvetlendirmeliyiz. Virüsün yayılımını önlemek amacıyla evde geçirdiğimiz bu dönemler, inşallah bundan sonraki zamanlarımızı bayrama dönüştürecektir.

Bayramı buruk yaşamamızın bir diğer sebebi ise Filistin’de yaşanan insanlık dramı. Hiçbir kutsala saygısı olmayan, işgalci devlet İsrail, masum çocuklarımız başta olmak üzere sivilleri hedef alan, canice saldırılar gerçekleştirmektedir. Kudüs'te, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'nın mahremiyeti İsrail askerlerinin saldırısı altındadır. Dünyanın kör, sağır ve dilsizi oynadığı bugünlerde, Filistin’de bir insanlık suçu işlenmekte; insan hakları, uluslararası hukuk, demokrasi ve özgürlükten dem vuranlar ise bu duruma sessiz kalmaktadır. Biz ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye olarak bu saldırılara sessiz kalmadık, kalmayacağız. 

Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini; zalimin zulmünün son bulmasını, mazlumun gözünün yaşının dinmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle, kıymetli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sevdikleriyle beraber, sağlık ve huzur içinde geçireceği nice güzel bayramlar diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler