AK Partili Savaş: Her zaman üreticilerimizin yanında olduk

AK Partili Savaş: Her zaman üreticilerimizin yanında olduk

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile beraberindeki heyet TMO'nun Aydın Tariş Buğday Alım noktasında üreticilerle bir araya geldi.

2023 Genel Seçimlerinin ardından saha çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte TMO'nun Aydın Tariş Buğday Alım noktasında üreticilerle bir araya geldi. Çeşitli incelemelerde bulunan heyet daha sonra üreticiler ile sohbet etti.

"ÜRETİMİN VE ÜRETİCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Savaş, "Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Güldal ile birlikte TMO'nun Aydın Tariş Buğday Alım noktasında üreticilerimizle bir araya geldik, incelemelerde bulunduk. Üretimin ve üreticilerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"DÜN DE BUGÜN DE ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ"

Ömer Özmen ise yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Aydın Milletvekilimiz, #TBMM KİT Komisyonu Başkanımız Sn. Mustafa Savaş ile birlikte, #Aydın’a gelen Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Ahmet Güldal beraberinde Personel Daire Başkanı Sn. Fatih Kaya, Alım Muhafaza Daire Başkanı Sn. Gökhan Gürbüz ile, TMO’nun Tariş Pamuk depolarında açmış olduğu Buğday alım noktasını ziyaret ettik. Görevliler ve çiftçilerimizle görüştük. Alımlarla ilgili bilgi aldık.

Dün olduğu gibi bugün de çiftçimizin ve üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

resim-2023-07-01-181243875.png

resim-2023-07-01-181250198.png

resim-2023-07-01-181255131.png

resim-2023-07-01-181300627.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler