AK Parti'li Savaş'a Vefa Ziyareti

AK Parti'li Savaş'a Vefa Ziyareti

Kıbrıs’ta geçirdiği kaza sonrasında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın girişimiyle ambulans uçakla Türkiye’ye getirilip tedavi altına alınan üniversite öğrencisi Begüm Balkan, eski sağlığına kavuştu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geçtiğimiz yıl trafik kazası geçiren ve yüzünden yaralanan Begüm Balkan, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın girişimleriyle ambulans uçakla İzmir Katip Çelebi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi alına alınmıştı. Balkan aradan geçen 1 yılın ardından tekrar sağlığına kavuştu.

Balkan ailesi, kızlarının Kıbrıs’tan Türkiye’ye getirilmesi için yardımcı olan Milletvekili Mustafa Savaş’a teşekkür etti. Baba Sezgin Balkan, anne Semra Balkan ve Begüm Balkan, AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda Mustafa Savaş’ı ziyarette bulundu. Begüm Balkan, Savaş’a kendisiyle birlikte bulunduğu bir fotoğrafın tablosunu hediye etti.

“VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Olayı haber alır almaz Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçtiğini belirten Savaş, Begüm’ü iyileşmiş, sağlıklı bir şekilde görmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Hastanedeki gelişmeleri de yakından takip ettiğini dile getiren Savaş, “Ameliyatı riskliydi. Ama çok şükür ki sağlıklı. Vatandaşımızın yanında olmak bizim görevimiz. Sağlık sektöründe geldiğimiz nokta belli birçok başarı yazdık. Begüm de sağlık sistemimiz geldiği durumu gösteren güzel bir örnek” dedi.

Kazanın ardından yüzünde kırıklar oluşan, beyninde pıhtı atan Begüm Balkan, hayati tehlikeyi atlatmasında büyük rol oynayan Savaş’a teşekkür etti. Balkan, “Ciddi bir durumum vardı. Siz olmasaydınız daha kötü olabilirdi. 2 saat içinde Türkiye’ye gelip tedavi altına alınışım benim için hayati öneme sahipti. Allah razı olsun” diye konuştu.

whatsapp-image-2020-07-04-at-13-44-54.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler