AK Partili Sümer'den Flaş Karar

AK Partili Sümer'den Flaş Karar

AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer kongrede aday olmayacağını açıkladı.

AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer, 7. Olağan Kongre’de aday olamayacağını duyurdu. 2014 yılında göreve gelen Sümer, 2020 yılında koltuğu bırakma kararı aldı.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sümer, “Çok kıymetli Yenipazarlı hemşerilerim 03/02/2014tarihinde devralmış olduğum Yenipazar Ak Parti İlçe Başkanlığımı yaklaşan 7. Olağan kongrede tekrar aday olmayacağımı. Kamuoyu ile paylaşmak istedim.

 

Kongreler ayrıştırma değil yeniden doğmanın yenilenmenin büyümenin bir sembolüdür. Hiç bir kimse bizim davaya inancımızdan döndüremez. Çok kıymetli dava arkadaşlarım daha öncesinde Delege seçimlerinde il Başkanımızla istişarede bulunup tekrar aday olmayacağımı dile getirmiştim. Genel merkezimizin anlayışı İçin kendilerine teşekkür ederim. 6 yıldır Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olmaktan onur ve gurur duydum.

 

Kongrede yeni gelecek ilçe başkanımızı ve yönetimine partimize teslim ederek Genel Başkanımızın emanetini teslim etmenin gururunu yaşayacağım. İl Başkanım sn Ömer Özmen’e ve Genel Başkanım Dünya lideri Sn Recep Tayyip Erdoğan a tekrar teşekkür ederim Bu güne dek Yanımda yer alan tüm ekip arkadaşlarıma yağmur çamur demeden gece gündüz çalışan kadın kolları başkanlarıma ,yönetimlerine gençlik kolları başkanlarıma ,yönetimlerine bizleri gece gündüz mahallerde evlerinde ağırlayan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim benden geçen hakların var ise herkese helal olsun sizlerde haklarınızı helal edin saygılarımla” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler