AK Partili Yavuz'a sert sözler

AK Partili Yavuz'a sert sözler

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, yazılı bir basın açıklamasıyla AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a tepki gösterdi.

Yavuz’un siyaseten defolu olduğunu belirten Çankır şu ifadelere yer verdi.

 

“Gündem maske olunca, yaptıkları beceriksizlik ortaya çıktıkça söylemleri zihniyetleri ile paralel oluyor haliyle. Dillerinden nefret, kalplerinde haset eksik olmayan günde iki defa bile doğruyu söylediği şüpheli Sayın Metin Yavuz yine boyundan büyük laflar etmiş. Milletvekili makamını sosyal medya trolüyle karıştıran Sayın Yavuz, dikkat çekmek için ne yapacağını şaşırmış bir vaziyette kendini bilmez paylaşımda bulunmuştur. Herkes kendi yakışan dili kullanır. Siyasetçi siyasi dili kullanır. Sokaktaki de sokak ağzını kullanır.

 

Bir kez daha söylüyorum anlayana kadar da söylemeye devam edeceğim. Maskeniz düştü! Korona günlerindeki beceriksizliklerini kapatmaya çalışmayın. Sizlerin kirlenmiş ve karanlık zihniyetiniz biat etmeyi, boyun eğmeyi , kul hakkı yemeyi, vatan toprağını parsel parsel peşkeş çekmeyi, milletine küfreden iş adamlarına yağcılık yapmayı hoş görüyor olabilir.Lakin bizi kendine benziyor sanma. Günden güne eriyen koltuklarınızı kaybedeceksiniz. Hakkını yediğin emekçilerin, kirli söylemlerinin, yalanla dolu açıklamalarının elbet zamanı geldiğinde adalet önünde hesap vereceksin.

 

Hakkı , hukuku savunanları eleştirmek hiç sana göre değil. Çünkü sen siyaseten defolusun .  Halk tarafından rağbetin yok. Elde kaldın Sayın Yavuz . Boş gelmişsin boş gidiyorsun.

 

Klavye ergenleri gibi paylaşımlar yapacağına bari bir düzgün bir iş yap ve haksız yere hakaret ettiğin Aydın Milletvekilimiz Bülent Tezcan'dan özür dile. Özür dile ki, belki bu davranışın rağbet görürde raflarda çürümeye yüz tutmazsın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler