AK Partililer Özcan'ı karşıladı

AK Partililer Özcan'ı karşıladı

Nazilli'de seçildiği partiyi bırakıp AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı AK Partililer karşıladı.

AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın ilk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Özcan’ı AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, Buharkent, Bozdoğan ve Kuyucak Belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Başkanı Hasan eren ve teşkilatlar karşıladı. Özcan, “Önümüzdeki süreçte Nazilli devletimizin hizmetleriyle tanışacak” dedi.

Nazilli'nin il olma konusunda net ifadeler kullanmaktan çekinen Özcan, “Ben haddimi bilirim. Cumhurbaşkanımızın takdirinde olan bir konu. Kendisi en iyi şekilde değerlendirecektir” diye konuştu.

“Tüm destekleri vereceklerine dair söz aldım"

İller Bankası ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndaki temaslarına ilişkin Nazilli'de tüm projelerin destekleneceğini ifade eden Özcan, “Tüm destekleri vereceklerine dair söz aldım. Nazilli’de yapılacak bütün projeleri destekleyecekler. Gerekli yazışmalar tamamlanınca Nazilli halkıyla paylaşacağız. Nazilli özlediği hizmete kavuşacak. Rastgele bir söylemden ziyade planlamayla yürüyeceğiz. İvedi olarak nelerin yapılabileceği, bakanlıklarımızın imkanlarının ne olduğunu değerlendiriyoruz. Şimdiden bunları söyleyip sürprizi kaçırmak istemiyorum. Peyder pey yatırımlar gelecek. Cumhurbaşkanımız, Mehmet Özhaseki Bey’le gerekli değerlendirmesini yaptı, talimat verdi.” dedi.

"Hiç kimseye saygıda kusur etmedik"

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile de arasının iyi olduğunu söyleyen Özcan, "Kendisiyle aramız iyi. Bizleri tebrik ettiler. Biz de kendisine teşekkür ettik. Hasan Eren başkanım da burada. Köken olarak zaten oradan geliyoruz. Arkadaşlarımızla hiçbir ihtilafımız olmadı. Herkese saygılı bir şekilde beyefendice davrandık. Onun da karşılığını Nazilli gösterdi” ifadelerini kullandı. 

"Geçmişimizi inkar edecek değiliz"

Özcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner’e ilişkin açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; "Geçmişimizi inkar edecek değiliz. Yarınları inşa edeceksek, geçmişimize bakarak yarınlara yürüyemeyiz. Ben kendilerine sevgilerimi iletiyorum. Kimseyle tartışmaya, söz söylemeye niyetim ve düşüncem yok. Birlik ve beraberlik içinde Nazilli için ne yapılması gerekiyorsa kentimizi kalkındıracağız. Yarınları inşa etmemiz lazım. Tartışmayla bir yere varamayız. Herkesin başımızın üstünde yeri var.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler