AK Parti'nin adayları için o tarih işaret ediliyor

AK Parti'nin adayları için o tarih işaret ediliyor

Yerel seçimler yaklaştıkça partilerde hareketlilik artıyor. AK Parti yerel seçimlerde kullanacağı propagandayı belirledi. Yerel seçimlere "Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir" sloganıyla katılan AK Parti adayların açıklanacağı tarih belli oldu.

Yaklaşık 160 bin kişiyle yapılan temayül yoklamasının ardından, teşkilat istişareleri de tamamlandı. Önce 30 büyükşehir, sonra da 51 il teşkilatı genel merkeze giderek belediye başkan adayı olarak kimi görmek istediklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti.

AK Parti, ocak ayının ilk yarısındaki iki tarih üzerinde çalışmalarını yürütüyor. Propaganda sürecinin başlatılması ve adaylarının tanıtımı için 7 ve 15 Ocak tarihleri öne çıkıyor.

Adayların 7 Ocak’ta tanıtımının yapılması halinde Haliç Kongre Merkezi'nde açıklanması bekleniyor. 15 Ocak'ta yapılması halinde ise adayların Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek programda kamuoyuyla paylaşılması öngörülüyor. 15 Ocak tarihinin, 1994 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladığı gün olması sebebiyle sembolik önemi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler