AK Parti'nin bayrak ve pankartlarına saldırı: Ökten'den flaş CHP açıklaması

AK Parti'nin bayrak ve pankartlarına saldırı: Ökten'den flaş CHP açıklaması

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde AK Parti'ye ait pankartların yerinden sökülüp parçalanmasıyla ilgili AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten'den açıklama geldi. Ökten, bölgeye giden aracın CHP Bozdoğan İlçe Gençlik Kolları Başkanı'na ait olduğunu söyledi.

Bozdoğan'da dün akşam saatlerinde AK Parti'ye ait pankartlar, henüz kimliği belirsiz kişiler tarafından sökülüp parçalanmış ve yakılmıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, güvenlik kameralarında olay yerine giriş yapan aracın CHP Bozdoğan İlçe Gençlik Kolları Başkanı'na ait olduğunu belirtti. Gökhan Ökten yaptığı açıklamada, "Araç, Bozdoğan CHP Gençlik Kolları Başkanı’na ait bir araç. Aracın içinden çıkan kendisi mi, değil mi onu bilmiyoruz ama şunu söyleyebilirim; benim arabam bir yere gidiyorsa, sorumluluğu hesap verme yükümlüğü o kişiye ait olur." diye konuştu.

Seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesi gerektiğini vurgulayan Ökten, "Seçimlerin hem demokratik bir ortamda hem de her parti açısından sağlıklı geçmesine, sadece bu dönemde değil, bundan önceki dönemlerde de aldığım görevlerde çok dikkat etmiş bir siyasetçiyim. Dün Sayın Vali’mizin başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı. Biz, seçmenin iradesine hep güvendik. Tabi ki çalışmalarımız seçmeni ikna etmeye yönelik. Onların oylarına talip olmaya yönelik. Ancak bunları yaparken hep belli bir siyasi etikle, siyasi ahlakla yapmaya dikkat ettik. Bu güvenlik toplantısının hemen akşamına Bozdoğan’da bizim maalesef pankartlarımız bulunduğu yerden söküldü, parçalandı ve yakıldı. Şimdi emniyet ekipleri bunu araştırıyor. Sadece şunu söyleyebilirim, kameralardan oraya giren aracın plakasının tespiti yapıldı. Bozdoğan CHP Gençlik Kolları Başkanı’na ait bir araç. Aracın içinden çıkan kendisi mi, değil mi onu bilmiyoruz. Ama şunu söyleyebilirim; ben hukukçuyum. Benim arabam bir yere gidiyorsa, sorumluluğu hesap verme yükümlüğü o kişiye ait olur.” cümlelerini kullandı.

resim-2023-04-26-150847863.png

resim-2023-04-26-150854207.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler