Akçöltekin'e Efeler Belediyesi'nde duygusal veda

Akçöltekin'e Efeler Belediyesi'nde duygusal veda

Kalp krizi geçirerek vefat eden MHP Efeler Meclis Üyesi Avukat Savaş Akçöltekin, Efeler Belediyesi’nin önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

(Haber: Enes UZUN)

Dün öğlen saatlerinde geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat eden Avukat Savaş Akçöltekin için Efeler Belediyesi’nin önünde tören düzenlendi. Törene Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ve Akçöltekin’in sevenleri katıldı.

Düzenlenen törende gözyaşı döken Başkan Atay, “Hayatımın en zor konuşmasını yapacağım kusura bakmayın. İnsanlar yaşamları boyunca okurlar, eğitim alırlar, davranışlarda bulunurlar ve bir hayatları vardır bu hayatlarında başarılı olurlar, çok başarılı olanların sosyal hayatı azdır, sosyal hayatı olanlarında başarıları azdır. Bunun istisnaları vardır. Hem mesleğinde başarılı olan, hem de sosyal hayatında ilişkilerinde başarılı olanlar Savaş bu istisnaların bir tanesiydi. Hem mesleğinde başarılıydı, iyi bir ceza avukatıydı aynı zamanda da sorunları çözme konusunda o pratik yeteneğini her zaman toplum yararına kişiler yararına kullanmaktan çekinmeyen gerçek bir insandır.” dedi.

Efeler Belediyesi’nde düzenlenen törenin ardından merhumun naaşı Aydın Barosu’nda düzenlenecek olan törene götürüldü.

resim-2023-06-07-123120353.png

resim-2023-06-07-123125929.png

resim-2023-06-07-123134135.png

resim-2023-06-07-123141403.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler