Akdeniz Tantuni Lezzeti Artık Mimar Sinan'da!

Akdeniz Tantuni Lezzeti Artık Mimar Sinan'da!

Aydın’ın sevilen esnaflarından Bülent Temizbaş, lezzetiyle Aydınlıların dilinden düşmeyen Akdeniz Tantuni işletmesinin ikinci şubesini Mimar Sinan Mahallesi’nde açtı.

Aydınlıların büyük beğenisini toplayan Mersin ve Akdeniz yöresinin vazgeçilmez lezzeti olan tantuniyi Efeler ilçesinde müşterileri ile buluşturan Bülent Temizbaş, gelen yoğun talepler üzerine ikinci şubesini açtı. Temizbaş, Efeler ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi Efekent Bulvarı üzerinde açılışını gerçekleştirdiği ikinci şubesinde müşterilerini ağırlamaya başladı.

KISA SÜREDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Nezih salonu, ön cephedeki masaları ve ferah ortamıyla müşterilerine hizmet veren Akdeniz Tantuni, kısa sürede Mimar Sinan Mahallesinin en çok tercih edilen mekanları arasında yer aldı.  Akdeniz Tantuni işletmecisi Bülent Temizbaş yaptığı açıklamada, "İlk iş yerimizi Cumhuriyet Mahallesi 1951 Sokak'ta açmıştık. Kemer, Girne ve Mimar Sinan Mahallelerinde de çok sayıda müşterimiz var. Bu bölgedeki müşterilerimize daha hızlı ve daha ferah bir ortamda hizmet verebilmek için ikinci şubemiz Efekent Bulvarında açtık. Sağ olsunlar, tantuni sevenler bizi burada da yalnız bırakmadı. Müşterilerimiz bizim misafirimizdir. En lezzetli tantuniyi, en güzel ortamda kendilerine sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Akdeniz Tantuni, sabah 11.00 ile 02.00 arasında hizmet verecek.

bbea315c-c924-4c2f-a9ee-e65ebfbfa6ea.jpg

0c7bb00a-6fb6-4661-a1c6-23c181039ce5-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler