Akın: Mahallemizin en büyük ihtiyacı çocuklarımız için oyun alanı

Akın: Mahallemizin en büyük ihtiyacı çocuklarımız için oyun alanı

Aydın’da 3 dönem Kurtuluş Mahallesi muhtarlığı yapan Hüseyin Akın, Ajans Aydın gazetesinin ‘Muhtarlar Konuşuyor’ köşesine konuk oldu.

(Haber: Berna TURAN)

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Kurtuluş Mahallesinde 15 yıldır muhtarlık görevini sürdüren Hüseyin Akın, yeni dönem için “Allah nasip ederse tekrar muhtar olacağım” dedi.

“BAŞKA ÇALIŞMALAR İÇİN YERİMİZ KALMADI”

Mahallelinin talepleri üzerine çalıştıklarını ifade eden Akın, “Bilgisayar kursu, el işi kursu, hediyelik eşya, nikah şekeri yapımı kursu gibi pek çok kursun açılışı için aracılıkta bulundum. Şuan daha fazlası için yer olmadığından başka çalışmalar yapamıyoruz.” diye konuştu.

“ÜÇ SENE UĞRAŞTIKTAN SONRA SAĞLIK CADDESİNE ASFALT YAPTIRABİLDİM”

Yerel yönetimler ile olan ilişkilerini de değinen Akın, “Büyükşehir olduktan sonra bulvarlar ve caddeler ile ilgili işlemler için büyükşehir belediyesine başvuruyoruz. Üç sene kadar uğraştıktan sonra Sağlık Caddesine ancak asfalt yaptırabildim.” dedi. Genellikle Efeler Belediyesi ile çalışmalarını yürüttüklerini söyleyen Akın, “ Efeler Belediyesi elinden geldiğince mahallemiz için desteklerini sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

“EN BÜYÜK İHTİYAÇ ÇOCUK PARKI VE OTOPARK”

Mahallenin en büyük ihtiyaçlarına değinen Akın, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Mahallemiz öğrenci, emekli, çalışan, aile gibi pek çok kesimin oturduğu karmaşık ve eski bir mahalle. Mahallemizin en büyük ihtiyacı çocuklar için bir oyun alanı istiyorlar. Mahalle aralarında çocuk parklarının olmaması çocuklarımız ve ailelerimiz için en büyük problemlerden biri. Bunun dışında otopark problemlerimiz var.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler