Akkentli'den büyük vefa örneği

Akkentli'den büyük vefa örneği

Aydın BŞB Batı Koordinatörü Fatih Akkentli büyük bir vefa örneği gösterdi. Akkentli muhtar Çandır'ı özel gününde yalnız bırakmadı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli muhtarlar gününde büyük bir vefa örneği gösterdi. Akkentli ve CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, onkoloji hastası olan Söke Aslanyaylası Mahalle muhtarı Adnan Çandır'ın evine geldi. Çandır'ın muhtarlar gününü kutlayan Akkentli ve Özcan'a, aile fertleri teşekkür etti. 

"BİZİ ÇOK MUTLU ETTİLER"

Akkentli ve Özcan'a teşekkür eden aile fertleri, "Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bu günde büyük bir vefa örneği göstererek özel günde bizi ziyaret ettiler. Çok teşekkür ederiz" dedi. 

"VEFAYI TOPUKLU EFEMİZDEN ÖĞRENDİK" 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Fatih Akkentli, "CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ile birlikte Aslanyaylası Mahalle Muhtarımız Adnan Çandır’ı evinde ziyaret ederek muhtarlar gününü kutladık. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun selam sevgi ve geçmiş olsun dileklerini ilettik. Her vatandaşımız bizim için değerlidir. Muhtarımızı bu özel gününde yalnız bırakmak istemedik. Vefayı topuklu efemiz Özlem Çerçioğlu'ndan öğrendik. Kendisi de her zaman, her konuda vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyor" dedi.

whatsapp-image-2021-10-20-at-12-45-25.jpeg

whatsapp-image-2021-10-20-at-12-45-26-1.jpeg

whatsapp-image-2021-10-20-at-12-45-26.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler