Akkentli'nin hareketi büyük takdir topladı

Akkentli'nin hareketi büyük takdir topladı

CHP Söke İlçe Danışma Toplantısı'nda Fatih Akkentli, 2008 yılından bu yana süren kırgınlığa son verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Danışma Toplantısı'nda takdir toplayan bir harekete imza attı. Akkentli, 2008 yılından bu yana kendisine kırgın olan eski İlçe Başkanı Sevim Şahin'in elini öperek aradaki buzları eritti.

"GEÇMİŞTE YAPILMIŞ BİR HATA"

Konuşmasının sonunda yıllar önce yaşanan ve çözmek için defalarca uğraştığı kırgınlık konusuna değinen Akkentli, "Sevim başkanımız bana 2008 yılından bu yana kırgın. O kırgınlığı bitirmek için iki defa evine gittim ancak görüşemedim. Burada Sayın İl Başkanımız ve İlçe Danışma Kurulunun değerli üyeleri önünde bir kez daha söylemek istiyorum. Eğer gençliğimizde kendisine bir hata yapmışsam özür diliyorum. Kürsü dışında hiç konuşamadık. O nedenle müsaadesi olursa elini öpmek istiyorum" dedi. 

"DUYGULANARAK AKKENTLİ’YE SARILDI" 

Akkentli'nin talebinin ardından önceki dönem Söke Belediye Başkan'larından Necdet Özekmekçi, kürsüden inen Akkentli ile Şahin'i yan yana getirdi. Bu sırada Akkentli, Şahin'in elini öptü. Bu sırada salonda bulunan tüm üyeler bu hareketi alkışlarken, Şahin de duygulanarak Akkentli'ye sarıldı. Yılların kırgınlığı biterken Şahin, Akkentli'nin takdir toplayan hareketi için teşekkür etti.

whatsapp-image-2021-12-11-at-19-03-23-2.jpeg

whatsapp-image-2021-12-11-at-19-03-24-1.jpeg

ddg.jpeg

1111-005.jpg

whatsapp-image-2021-12-11-at-19-03-24.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler