AKSOY KORONAVİRÜSTE SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ

AKSOY KORONAVİRÜSTE SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ

Çok yüksek riskli iller arasında yer alan Aydın'da kısıtlamaların artması kararlaştırıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, kentte son durumu değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, dün tekrar toplandı. Kademeli normalleşme döneminde koronavirüs kaynaklı vaka ve ölüm sayılarında görülen artışlar nedeniyle yeni önlemlerin hayata geçirilmesinin kararlaştırdığı toplantı sonrası güncellenmiş İllere Göre Koronavirüs Risk Haritası'da açıklandı.

Vaka sayılarında artış görülen kentler arasında yer alan Aydın, çok yüksek riskli iller arasında yer aldı.

"MAALESEF KIRMIZI KATEGORİYE GEÇTİK"

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, koronavirüsün kentte ki son durumunu değerlendirdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksoy, "Kurallara ne kadar uyarsak, normalleşmeye o kadar hızlı geçebiliriz.  Maalesef son süreçte bizde kırmızı kategoriye geçtik." dedi.

Aydınlılara seslenen Aksoy, pandemi döneminin atlatılmasının ve yeniden özgürlüğe kavuşmanın vatandaşların elinde olduğunu hatırlattı. Aksoy açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Benim Aydın halkından istirhamım; pandemi kurallarına titizlikte uymamız ve bir an önce diğer renklere ve normalleşmeye dönmemizdir. Bu noktada herkesi daha duyarlı bir şekilde konulan kurallara uymaya davet ediyorum, hep birlikte başaracağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler