Alak 'R' yaptı

Alak 'R' yaptı

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, yaptığı duyuruda, İncirliova İlçe Teşkilatı tarafından Belediye Başkan Yardımcılığına atama yapıldığını açıkladı. Alak'ın açıklaması kafaları karıştırırken, tepki gelince geri adım attığı gözlerden kaçmadı. 

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, yaptığı açıklamada, "Bugün akşam İYİ Parti İncirliova İlçe teşkilatı binamızda İncirliova Belediye Meclis üyelerimizle ve Yerel Yönetimler Divan Kurulu Başkanlığımızla yaptığımız toplantıda Belediye Meclis üyemiz Sn. Şenay Duman hanımefendi İncirliova Belediye Başkan Yardımcımız olarak İncirliova İlçe teşkilatımızca görevlendirilmiştir.  İYİ Parti İncirliova İlçe teşkilatı olarak Şenay hanıma ve teşkilatımıza hayırlı olmasını dileriz" dedi.

Belediye Başkanının yetkisinde olan Belediye Başkan Yardımcılığı ataması için İlçe Başkanı Alak'ın bu şekilde açıklama yapması, "ilçe başkanlığını bıraktı, Belediye başkanlığına soyundu" yorumuna neden oldu.

"TEPKİ GELİNCE R YAPTI"

Öte yandan Alak'ın bu hareketine çeşitli çevrelerce tepki geldi. Gelen tepkilere dayanamayarak geri adım atan ve kendi kendini küçük düşüren Alak, siyaset kulislerinde de gülünç duruma düştü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler