Ali Çankır'dan Gökçe'ye sert tepki

Ali Çankır'dan Gökçe'ye sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır yaptığı basın açıklamasıyla AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’ye sert tepki gösterdi. Başkan Çankır, “Trollük ile ilçe başkanlığı arasında sıkışmış bir AK Partili” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı :

 

“Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığın olduğu bu günlerde, milletine fayda sağlamak yerine sosyal medyadan paylaşım yapmayı tercih eden, trollük ile ilçe başkanlığı arasında sıkışmış bir AK Partili yöneticinin gündeme gelme çalışmalarını görüyoruz. Bu siyasi nezaketsizliği, bu üslubu ve trollük deneyimlerini üst yöneticilerinden, milletvekillerinden ya da YELİZ'DEN öğrendiklerini düşünüyorum.

 

Tarihin en büyük salgın hastalığı ile canla başla mücadele edilen bir dönemde, istifa eden ilçe başkanları kervanına katılmamak için kendini göstermeye çalışan, böyle bir dönemde bile siyasi rant peşinde koşan AK Partili yerel yönetici, ülkemizdeki en temiz siyaset adamı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ederek siyasi üstlerine göz kırpmıştır.

 

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin projeleri sonrası Bakanlar Kurulu toplantısı yapan, vatandaşa yardım parası vereceğiz diye insanları kuyruklara sokan, cemaat ile cuma namazı için vatandaşa kılmayın uyarısında bulunup VIP cuma namazı kıldıran bir siyasi partinin yerel yöneticisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu partisi olan  Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve Genel Başkanına hakaret içeren paylaşım yapması kendi seviyesini ve tarih bilgisini de ortaya çıkarmıştır.

 

İlerleyen günlerde bu yerel yönetici gelen tepkiler üzerine "paylaşımı ben yapmadım, danışmanım yapmış" ya da "ALDATILDIM" şeklinde açıklama yapması da kendi siyasi gelenekleri gereğidir.

 

Salgını yaşadığımız bu günlerde vatandaşlarımızın çalışamadığı, işyerlerine gitmekten çekindiği, dükkanların açılamadığı, salgın nedeniyle her gün onlarca yurttaşımızı kaybettiğimizi görüp çözüm önerisi getirecek bilgi, birikim ve fikirden mahrum, eline yazılı olarak verilen talepleri üst yöneticilerine iletecek yüreği olmayan AK Parti’nin yerel yöneticisi hayatı toz pembe görmeye siyasi ikbalini korumaya, ülke ve dünya gerçeklerinden uzakta devam etmektedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler