Alıcık: "Aydın sol olamaz! Bu nedenle yıkılmayacak kale yoktur"

Alıcık: "Aydın sol olamaz! Bu nedenle yıkılmayacak kale yoktur"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Haluk Alıcık yerel seçimler için iddialı konuştu. Alıcık, Cumhur İttifakı'nın Aydın’ın alayına talip olduğunu belirterek, “Aydın’da yıkılmayacak kale yok. Genel Başkanımız Aydın' ı istedi. İnşallah yerel seçimlerde hep birlikte bunu başaracağız” dedi.

Aydın Teşkilatı’nın 14’üncü Olağan Genel Kongresi’nde konuşan Haluk Alıcık konuşmasında dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Alıcık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Duruşu ve yüksek sadakatı liderliğiyle Türk Milleti’ne umut olmuş, bilge liderimiz Genel başkanımız Devlet Bahçeli, kutlu davamızı, hak, hakikat, vatan, kızıl elma, turan ve Allah yoludur diyor. Böyle bir liderle yol arkadaşı olmaktan, sizin gibi yiğitlere dava arkadaşı olmaktan Allah’a şükrediyorum. Bu kutlu yolda duruşumuz Türkiye, Türklük, efeliktir. MHP deme milli duruş demektir. Gelecek milliyetçi harekettir. Geleceğimiz güçlü Türkiye’dir. 13’ncü genel kurulumuzla birlikte temsil görevini yerine getirdim. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadım. Bu süre içinde genel seçimleri Cumhur İttifakı disiplininde yürüttük. Belediye meclis üyelerimize sahip çıktık. İlçe kongrelerimizi heyecan içinde tamamladık. Davamızın asaletine ve kutlu mücadelemize yakışır şekilde il kongremizi yapıyoruz. 14’ncü büyük Kurultay’ımızla birlikte yenilenerek Türkiye’nin önüne çıkacağız

7c714dc5-7d7a-4ef7-bccd-c5aaa3f050fe.jpeg

"SOKAK SOKAK GEZECEĞİZ"

“Yerel seçimlerde yüksek bir başarıya ulaşmak için yerimizde bir saniye durmayacağız. Yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Lider ülke Türkiye hedefinde 2024’e doğru diyar diyar Anadolu programımızla hareket edeceğiz. Cennet Aydın’ın cadde ve meydanlarında, sokaklarında hemşehrilermizin yanında olacağız. Aydın sevdamızın bedeli yoktur. Hiçbir mazerete sığınmadan koşacağız. Yılmayacağız, bıkmayacağız, yorulmayacağız. Bırakın yufka yürekler kenarda dursun. Efeliği topuklarda arayanlar kenarda dursun. Efeliği yürekte taşıyanlar geliyor.”

92640777-4987-4a82-905e-cfa1d0f5a926.jpeg

"TÜM İLÇELERE TALİBİZ"

"Aydın’ın alayına Cumhur İttifakı’yla birlikte talibiz. Kimse MHP’yi küçük görmesin. MHP Türkiye’nin varolması için Cumhur İttifakı’nı kurdu. Türkiye sevdamızdan başka bir şey yok. Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde olursa Aydın’da yıkılmayacak kale yok. Biz iktidarız, Cumhur İttifakı’yız. Yaptıklarımızı anlatacağım diyorum.”

1b36df21-9b05-44bd-a49d-1c9678db164a.jpeg

“ÖZÜR DİLENMESİ GEREKEN KİM VARSA ÖZÜR DİLEYECEĞİZ"

“Aydın’a, Denizli’ye, Manisa’ya bakmak lazım. Belediyecilik nasıl oluyor görmek lazım. Bu memlekette bu hareketin başarılı olması için özür dilenmesi gereken kim varsa özür dileyeceğiz. Aydın’da yerel seçimlerde hep birlikte yumruğu vuralım ve başarıyı elde edelim. Sizler isterseniz her şeyi yaparsınız. Aydın sağdır. Aydın sol olamaz. Adnan Menderes’in memleketidir. Dün Menderes’e yapılamayını bu millet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapmıştır. Ne olursak olalım Aydın’a zafer bizim olmalı. Yerel yönetimde belediyenin seçildikten sonra partisi olmaz. Ama bunlarda bu yok. Biz onlardan daha iyi bayrağı taşıyacağız. Sizlerle birlikte bu kutlu davayı Aydın’da en iyi yere getireceğiz. Kimsenin koltukları garanti değil. Sokaktayız ve bunu görüyoruz. İnsanları kucaklarsanız insanlar sizi kucaklamaya hazır. Bu memleketin hizmetkarı olmak lazım.”

"AK PARTİLİLERDEN BÜYÜK DESTEK"

Öte yandan Cumhur İttifakı ortağı AK Partili Milletvekilleri, İl Başkanı ve yöneticileri de Haluk Alıcık'ı kongrede yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler