Alıcık basın mensuplarıyla buluştu

Alıcık basın mensuplarıyla buluştu

MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Haluk Alıcık, Aydın'da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Alıcık, basın mensuplarının soruları karşısında bazı açıklamalarda bulundu. Bizim Aydın olarak delege sayımız düştü diyen Alıcık, ''MHP geleneklerine baktığımız zaman üst kurul delegeleri arasında kongrelerde belirlenen delegeler arasında  genelde kongrede Ülkü Ocakları Başkanı'da oluyor. Bu kongrede olmadı, bunun bir gerekçesi var mı?'' sorusuna cevap olarak, ''Gerekçesi yok geçen dönemlerde 23 ve 28 delegemiz vardı  yani aldığınız oya göre delege sayısı düşüyor bu dönem bizim Aydın olarak delege sayımız düştü zaten.  Bu dönem böyle teveccüh görüldü. Geçen dönemde ben ve Kürşat abinin de ismi yoktu yapacak bir şey yok. Ben her zaman siyasette vefadan yanayım. Mesela  her cuma eski il başkanlarını ararım. Aydın siyasetinde, halkın Milliyetçi Hareket Partisi'ne olan teveccühü çok fazla. 

Ben bir dönem daha belediye başkanlığı yapıp siyaseti bırakacağımızı söylemiştim. Herkes siyaseti üst noktada bırakmak istemez. Biz Kürşat abi ile birlikte, yerel seçimleri kaybettikten sonra dedik siyasette genç arkadaşlarımızın önünü açalım, abilik yapalım, dediğimiz bir dönemde sayın genel başkanımız bize il başkanlığını takdir etti, görev verdi. Genel başkanımızın bize olan güveni bizim için çok önemli. Milliyetçi Hareket Partisi olarak vefanın adresiyiz.'' dedi.

''BEN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NE HERKESİ BEKLİYORUM''

Bizim hiç kimseye ön yargımız yok diyen MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, ''Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Özcan, CHP, HDP ve İYİ Parti seçmeninin isteklerini karşılamakta zorlandığı için Ak Parti’ye geçeceği söylentileri var. Partinize tekrar kayıt için geldiğinde tavrınız ne olur?'' sorusuna karşılık olarak, ''Ben Milliyetçi Hareket Partisi'ne herkesi bekliyorum. Buna Kürşat Özcan da dahil. Kürşat Bey'e siyasetteki argümanı kazandıran destekçisi abiliğini yapan benim. Gelme durumu olursa gider genel başkanımızla konuşuruz onların takdirleriyle birlikte gereğini yaparız. Bizim hiç kimseye ön yargımız yok.

Burak Pehlivan üzerinden vurmaya çalışıyorlar. Burak Pehlivan, aslan gibi bir adamdır. 2019'da benim belediye başkanlığım sürecinde başıma bu olaylar geldiğinde adam gibi yanımda durmuştur. Böyle adam gibi durmak herkese de nasip olmaz'' cümlelerini kullandı.

ddd334cd-42e3-45a5-9186-e970b69c52f3.jpg

eb0952cb-b058-4293-8232-c5267482ec21.jpg

e6e698f4-89f6-4ccc-a700-27f08bce58e1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler