Alıcık: 'Bu beraat kararı iftira atanların suratına çarpılması lazım'

Alıcık: 'Bu beraat kararı iftira atanların suratına çarpılması lazım'

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın, Nazilli Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, kadın bir belediye çalışanına şiddet uyguladığı ve hakaret ettiğine ilişkin açılan davada karar belli oldu. Alıcık, açılan davadan beraat etti.

2019 yerel seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanı olan Haluk Alıcık'ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadın belediye personeline şiddet uyguladığına ilişkin görüntüler ortaya çıkmıştı. Görüntüler o dönem büyük ses getirirken, Alıcık, Nazilli Belediye Başkanlığı seçimini kaybetti.

“DAVADA KARAR ÇIKTI”

Aydın Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada beraat eden Alıcık, Bölge İdare Mahkemesi’nin ardından Yargıtay tarafından da suçsuz bulundu.


“SEÇİMLERİ MANİPÜLE ETTİLER”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Alıcık, “O dönemde seçim sürecini manipüle etmek amacıyla Haluk Alıcık bir bayana ‘hakaret etti’ dendi. Ben bu suçlamaların hepsinden Yargıtay ayağında bile beraat ettim. Yerelde, istinafta da beraat ettim. Seçimlere az zaman kala, Aydın’ın gündeminde olmak için mazlum ve mağduru oynayacaksınız. Kendi aranızda kavganız var, telafi edecek konu olarak bunu göreceksiniz. Siz Türkiye’deki başarısızlığını, kitleleri birleştirmek için mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. Ancak herkes gerçeğin ne olduğunu görüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler