Alıcık Esnaf için verilen önergeyi hatırlattı

Alıcık Esnaf için verilen önergeyi hatırlattı

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Cumhur İttifakı tarafından kent genelindeki esnaflara pandemi desteği yönündeki önergenin takipçisi olacaklarını söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. oturumunda Cumhur İttifakı tarafından pandemiden zarar gören esnaflara en az bin liralık nakdi destek verilmesi konusu gündeme alınmış, önerge Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderilmişti. Komisyonun, konuyu meclisin 2. oturumu öncesinde değerlendirilmemesi üzerine Cumhur İttifakı'nın önergesinin Temmuz ayı Meclis Toplantısı'nda gündeme alınması oy birliğiyle kabul edilmişti.

"ESNAFA EFE ARMAĞINI OLMASINI DİLİYORUM"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, bugün 13.00'da MHP Aydın İl Başkanlığı Binası'nda gerçekleştirilen basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı. Cumhur İttifakı tarafından Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulan önergenin takipçisi olacaklarını söyleyen Alıcık, "Salgının ekonomik olarak en çok etkilediği, ilimiz sınırları içerisinde yer alan ve Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetleri durdurulan işyeri ve işletmelere, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu ve 5393 sayılı Belediye Kanununa dayanılarak, faal olarak çalışan işletmelere tek sefere mahsus olmak üzere ve bin TL’den az olmamak koşuluyla, nakdi yardımda bulunulması teklifimizin bütçe komisyonunda olumlu sonuçlanmasını ve esnaflarımıza çam sakızı, efe armağanı olmasını diliyorum." dedi.

Alıcık, önergeyi esnafa destek olmak için meclise taşıdıklarını, konunun herhangi bir ittifak veya parti meselesi olmadığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler