Alıcık: HDP'nin o söylemlerine neden sesiniz çıkmıyor

Alıcık: HDP'nin o söylemlerine neden sesiniz çıkmıyor

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık; Özlem Çerçioğlu ve Recep Taner’e, ''HDP’yi neden sesiniz çıkmıyor'' diye sordu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alıcık, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner’i eleştiri yağmuruna tuttu. Alıcık, ''HDP biz olmasaydık kazanmazdınız diyor. Biz olmasaydık büyükşehiri kazanmazdınız, biz olmasaydık Nazilli’yi kazanmazdınız diyorlar. Var mı bir ses. Bize söylenen sözler onlara söylenebiliyor mu? Hiçbiri söylemiyor” dedi.

Recep Taner'e yönelik ''MHP sayesinde milletvekili olmuşsunuz, il başkanı olmuşsunuz, Efeler İlçe Belediye Başkanı adayı olmuşsunuz. Ama MHP’ye söylediğiniz lafın 3’te birini onlara söyleyemiyorsunuz'' diyen Alıcık, ''HDP’nin eş başkanı çıkıyor diyor ki. Meral Akşener’i de istemiyoruz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını da istemiyoruz diyor. Sizin oyunuza ihtiyacımız yok diye neden sormuyorsunuz?” ifadelerinde bulundu.

whatsapp-image-2022-08-24-at-08-53-09.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler