Alıcık, insan yaşat ki devlet yaşasın

Alıcık, insan yaşat ki devlet yaşasın

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık , Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Alıcık, “ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

 

"İnsanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin sevgilerin en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir. İnsan Sevgisi ile sağlık çalışanları ancak bu şekilde büyük bir sabırla, hoşgörüyle hizmet verebilir.

 

 

İnsanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen; bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği yerine getiren, en zor koşullarda bile özveriyle çalışan, bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olan insanlar sağlık çalışanlarıdır.

 

 

Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında ihtiyaç duyduğumuz, hayatlarını hastalarına adayan, 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' sözüyle, Büyük Önder Atatürk'ün güven ve takdirini kazanmış kıymetli Türk hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor, kendilerine Türk Milletimiz; hemşehrilerim ve insanlık adına şükranlarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler