Alıcık Kahraman Polisimizi Unutmadı

Alıcık Kahraman Polisimizi Unutmadı

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık İzmir'de terör saldırısında hayatını kaybeden Fethi Sekin'i unutmadı.

Alıcık açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hasan Tahsin gibi ateşin üzerine yiğitçe yürüyen kahraman polisimiz Fethi Sekin vatan hainlerinin üzerine yiğitçe yürümüştür ve bu yürüyüşüyle büyük bir felaketi göğüslemiş, kendi canını hiçe sayarak bir katliamı önlemiştir. Kahraman Türk polisimiz Fethi Sekin gibi nice kahramanları ile Türk Milleti, kutlu vatan topraklarında ebediyen var olacaktır.

 

Allah ( cc ) bütün şehitlerimizden razı olsun. Türk Polisimiz Ve Türk Askerimizle gurur duyuyoruz, İzmir Adliyesi önünde 5 Ocak 2017 de teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan kahraman Polis Memuru Fethi Sekin ve tüm şehitlerimizi, 5 Ocak 1975 ebediyete uğurladığımız; " Işık ışık, dalga dalga bayrağım! 

Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım." dizeleri ile barak sevgimizi anlatan Arif Nihat Asya şairimizi rahmetle , hürmetle ve gururla anıyorum.

 

Türkiye'yi hedefine alan hain saldırılar, ne kadar ağır olursa olsun,  yılgınlık yok, yorgunluk yok, taviz yok, korku yok. Üstün bir mücadele azmi var, korkusuz milli iradenin tarihi duruşu var''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler