Alıcık: ''MHP için herkes elini taşın altına koyup çalışacak''

Alıcık: ''MHP için herkes elini taşın altına koyup çalışacak''

MHP Buharkent İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Genel Kurulunda Mustafa Çakır, yeniden başkanlığa seçildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatında kongreler tüm hızıyla devam ediyor. Dün gerçekleştirilen Buharkent 13. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Mustafa Çakır, yeniden başkanlığa seçildi.

Buharkent Belediyesi nikah salonunda yapılan Genel Kurula, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, İl Yönetim Kurulu üyleri, MHP Kadın Kolları Başkanları, MHP İlçe başkanları ve partililer katıldı. 

Yapılan oylama sonucu divan başkanlığına Haluk Alıcık seçildi. Başkan Alıcık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu'nun mesajını okudu. Daha sonra faaliyet ve mali raporu okunup oy birliği ile ibra edildi. 

"AYDIN'IN TAMAMINI ALACAĞIZ"

Kongrede yaptığı konuşma ile Aydın'ın tamamını almak için çalışacaklarını belirten Alıcık, "Biz bu partinin kazanması için her şeyi yapacağız. MHP için herkes elini taşın altına koyup çalışacak. Sahada herkesin acısına ve sevincine ortak olmalıyız. Teşkilatlar uyumayacak. Dimdik ayakta olup çalışacağız. Biz Türkiye için gövdemizi taşın altına koyduk. Biz bu milletin hizmetkarıyız. İnşallah Aydın'ın tamamını alacağız" diye konuştu. 

Yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Çakır'ın yönetiminde şu isimler yer aldı. 

"Aygün Yılmaz, Ahmet Göçen, Ahmet Kurt, Alaattin Kolukırık, Erdoğan Değirmenci, Gülcan Özdamar, İsa Özcan, İlhan Şenşahin, Kemal Kaçar, Muhammet Demirci, Nejdet Akın, Turgya Tuncer, Ümit Ayanoğlu ve İsmail Ünal yer aldı.

whatsapp-image-2020-08-22-at-12-03-51.jpeg

whatsapp-image-2020-08-22-at-12-02-38-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler