Alıcık: Miraç bedi bir yükseliş ve ezeli bir sıçrayıştır

Alıcık: Miraç bedi bir yükseliş ve ezeli bir sıçrayıştır

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

“Aziz Peygamberimizin ( SAV), Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da Rabbimizin ( cc) sonsuz kudret, eşsiz merhamet, sınırsız rahmetiyle müşerref olduğu hidayet ve hikmet yolculuğu elbette insanlık için aşılamayacak ufuk, almasını bildikten sonra büyük bir derstir. Miracın, insanın aklıyla yorumlanamayacak ancak gönül ve kalp gözüyle idrak edip, imanla kabullenecek manevi bir çığır, mutlak bir hakikat, ebedi bir yükseliş ve ezeli bir sıçrayıştır.

 

Hüzünlü Mescid-i Aksa'nın ablukadan kurtulması, mukaddesatımıza örtülü savaş açanların oyunlarının bozulması için Türk ve İslam aleminin Miraç Kandili'nin mirasıyla kutlu bir dirilişe, kalıcı bir dirence kademe kademe yükselmesini arzuluyorum.

 

Aziz Türk Milletimizin, İslam dünyasının, hemşerilerimin, dava arkadaşlarımın Miraç Kandili'ni dua ve en halisane duygularımla kutluyor, Allah'tan ( cc ) daimi saadet ve nice manevi güzellikler diliyorum. Miraç kandilinin manevi ikliminde; sevgi, saygı ve dayanışma heyecanı oluşturan, büyük Türk coğrafyasında birlik, dirlik, ümit, barış ve uyanışı sembolize eden tarih olarak coşku ve kıvanç içerisinde idrak edilen Sultan Nevruzu kutluyor, Türk-İslam dünyasına ve insanlık âlemine, huzur, kardeşlik, beraberlik ve bolluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler